Geo MPFM 6 și-a emoționat fanii până la lacrimi! „M-ai făcut cel mai fericit din lume, putând dărui dragoste celui mai iubit copil din lume!”

geo si edithGeo, fostul concurent din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, nu mai suferă după fosta iubită, Edith. Resemnat, tânărul și-a găsit alinarea în mijlocul familiei, de care este foarte atașat.

De exemplu, de curând, și-a emoționat fanii până la lacrimi după ce a postat o fotografie cu sora lui crae i-a dăruit o nepoțică pe care o iubește enorm.

„Astăzi este despre tine! Și numai despre tine! La mulţi ani sănătoşi, multă răbdare şi iubire să ai! Îţi mulţumesc că îmi eşti soră, nu cea mai perfectă pentru că ar fi fost plictisitoare frăţia noastră. 🙂
Însă ţin să îţi mulţumesc pentru faptul că m-ai făcut cel mai fericit unchi din lume, putând oferi toată iubirea mea Anisiei, cel mai iubit copil din viaţă mea!!! Vă iubesccc mult pe toţi trei”,a fost descrierea imaginii.

geo si sora lui

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Geo MPFM 6 și-a emoționat fanii până la lacrimi! „M-ai făcut cel mai fericit din lume, putând dărui dragoste celui mai iubit copil din lume!”

  1. Ciobanu Lucia

    Geo esti un baiat minunat,multumeste-i mame-i ca te-a crescut,si educat.Nu te merita Edit,este o falsa si va avea de suferit cu un barbat ca Aly,regret ca am votat-o,dar am votat-o doar ca iera cu tine.Iti urez sa-ti gasesti jumatatea pe care o meriti.Sunt admiratoarea ta si bunica a doi nepoti frumosi.

    Reply
  2. Mara

    Este frumos sa fii apropiat de cineva si sa simti ca formezi cea mai tare si unita echipa.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *