George si Madalina s-au despartit


Cel mai vechi cuplu din noul sezon Mireasa Pentru Fiul Meu s-a destramat. George si Madalina au hotarat sa puna punct relatiei lor imediat dupa Gala Saptamanii trecute. Decizia se pare ca a fost luata mai mult de George care in emisiunea de astazi de la ora 14:00, a afirmat ca au contat foarte mult pentru el parerile celorlalti din afara, care l-au influentat sa rupa relatia cu Madalina. George: „M-am gandit ca sfatul mamei mele conteaza: diferente de varsta e o problema intr-o relatie.”


Se vor mai impaca cei doi?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

7 comentarii la “George si Madalina s-au despartit

 1. maya s

  Sper sa nu se impace , nu erau potriviti deloc nci fizic (chiar erau caraghiosi) nici intelectual,e cazul ca George sa se uite mai bine la Lili, ea a ramas libera in casa si ea il place din spusele ei la inceputul editiei.Cred ca se potrivesc si mama lui o place deci impaca si familia.

  Reply
  1. amy

   Imi poti spune si mie de ce s-au despartit? Vad ca deja i-o „petesti” pe LILIANA,crezi ca se potrivesc? multumesc anticipat.___

   Reply
 2. ela

  Si eu sunt de parere ca nu se potiveau, sper ca Madalina sa inteleaga si sa nu faca caz din asta.
  Vad ca Mirela face mult taraboi, ea nu vedea ca cei doi nu sunt potriviti absolut de loc ?!
  .
  Apropo Mirela, felicitari pentru duetul cu Maxer 😆

  Revin la subiect, are dreptate George ca au format cupluri fara sa le dea posibilitatea sa se cunoasca nu numai fizic 15 minute.
  .
  Si Cosmin e cam in aceeasi situatie cu George, Cristina nu-l place ..repet Cristina se joaca de-a cuplul.
  .
  Cosmin ar fi facut cuplu frumos cu Iulia, fata asta si-a dorit iesirea din show pentru ca nu a fost aleasa din prima de nici un baiat ca muma lui Cosmin a si altele au zis ca ea vrea acasa, apoi Iulia a invocat tot felul de motive numai sa iasa, are orgoliul ei, a vrut sa fie aleasa din prima si daca n-a fost, nu a vrut sa astepte sa vada ce mai pica.

  Reply
 3. irina

  Asa e mai bine mai bine la inceput decit mai tirziu. pe rind urmeaza aly cuplu cum sau format asa se despart, repede.

  Reply
 4. Miriam

  Nucred ca se impaca,doar nu s-au certat,dar a vazut si el cat de cat cupluri la chful de la zia lui Florin si cand s-a vazut langa palita aia fara nici o forma normal ca nu ii mai trebuie erau caraghiosimama lui a greit din start dar credea ca mai bine o madalina decat un madalin-a. Vaida tot insista sa i-o bage pe gat dar de ce nu o duce ea acasa ca vad ca o place tarepe Cristina a frecato ca a povestit de fostul cum o cauta,cum o suna dar pe asta ca avea cate unul pe i nu a mai chestionat-o,dar cred eu ca acum Cosmin o iubete si mai mul,toate au avut fos, Andreea face pe sfanta dar cred ca e cea mai prversa si ooacra-sa la fel !

  Reply
 5. Miriam

  Scuze greselile dar nu prea mai am chef de mpfm,este o emisiune de tot rasul sa nu zic altceva numai publi.sms si vaida nu mai tace,din 10 in 10 min publ. Rasu plansu,ati dat -o de gard de data asta,ati adus numai ciurucuri care au ticuri si se gandesc de acum numai la bani,colorati si pitipoance,uite ca incep sa imi placa pitiponcul Maricel cu pitipoanca lui,restul varza ,nici nu ai ce comenta…..ce daca alea discutau ele si se laudau ,au sarit gardul sau ce?trecutul nu conteaza,dar sa chinuiti fata aia in halul ala sa va fie…..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *