George si Razvan in prima lor vizita in Casa Mamelor si a Fetelor

In emisiunea de astazi, 11 octombrie 2012, de la ora 14:00, doi dintre baieti au fost prezenti pentru prima data in Casa Fetelor si a Mamelor. Doamna Emilia a fost deranjata de afirmatia lui George, care acum cateva zile a afirmat despre Cosmin ca ,,nu are coloana vertebrala”, insa in emisiunea de astazi George a tinut sa justifice cele spune.
S-au dat imagini cu Razvan si Florentina. Acesta doreste sa o cunoasca mai bine pe Florentina. Doamna Elena spune ca ii va sustine pe cei doi daca vor forma un cuplu.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “George si Razvan in prima lor vizita in Casa Mamelor si a Fetelor

  1. Miriam

    Urmaresc in direct em si ma tot intreb ce le pun astia in mancare acolo in casa;dupa o zi in care au stat impreuna in casa cu camere si microfoane ele sunt deja lesinate,se vad cu copii la casa lor pe care nu o au;Andreea ce ai fost la inceput si ce ai ajuns , sub nivelul marii ,o mare dezamagire”imi vand una din masini,repeta imi vand una din masini”sa ce mai fetito,daca tu plutesti uite ca asta mic nu!lumeeee asta isi vinde masina sa isi cumpere casa?Daca mai iese ms inseamna ca deja parintii au vandut masina sa bage banii in sms!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *