Grigore de la MPFM se are pe bune cu mama soacră! Ce surpriză i-a făcut de ziua ei de naştere! Totul a devenit public

grigoremarianampfm-3Grigore Moldovan, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM, i-a făcut o frumoasă surpriză soacrei sale. Mândru că i-a ieşit ce a pus la cale, el a dezvăluit cu o poză ce i-a oferit mamei soţiei sale, Mariana.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Grigore, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial, i-a dăruit mamei soacre un superb buchet de flori şi o bluză, pe care femeia a îmbrăcat-o imediat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „La mulţi ani plini de sănătate şi fericire pentru cea mai bună soacră din Univers! P.S.: sper că v-au plăcut florile şi bluza!!! :)”, a scris Grigore pe pagina sa de Facebook.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Nu m-am aşteptat la aşa o surpriză frumoasă 😀😀😀😀” e mesajul soacrei fostului concurent de la MFPM.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mariana și Grigore Moldovan au format un cuplu în casa dragostei în luna septembrie 2013 şi s-au căsătorit civil în marea finală MPFM, sezonul trei. Ceremonia a avut loc în luna august 2014. Ei au făcut nunta în mai 2017, iar luna de miere şi-au petrecut-o la Nisipurile de Aur, în Bulgaria.

grigoremarianampfm-1

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *