Îi mai ții minte pe Ana și Petru de la MPFM? Ce s-a întâmplat cu ei, după ce s-au despărțit

ana-si-petru-mpfm-4Ana și Petru, foști concurenți ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, sezonul 4, s-au schimbat enorm, după ce s-au despărțit. Dar oare cu ce se ocupă aceștia?

Sezonul 4 al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a fost unul tumultos. Atunci s-au întâlnit și Ana și Petru, care au format, ulterior, un cuplu. Din cauza diferenței de vârstă destul de mari, în timpul acela Ana având vârsta de 19 ani, iar Petru având 32 de ani, relația celor doi nu a rezistat foarte mult și s-au despărțit.

După ce sezonul 4, MPFM, s-a terminat, cei doi și-au urmat fiecare calea. În prezent, Ana este schimbată. Dacă înainte îi plăcea să poarte culori nebunești la păr, acum este „cumințică” și a renunțat la „curcubeu”. Este naturală și foarte zâmbăreață.

Evident, nici Petru Butnaru nu a stat degeaba și s-a schimbat și el, după cei trei ani de la terminarea sezonului patru. Acesta este în formă, iar corpul lui este tatuat. De asemenea, acesta se află în Germania, în Frankfurt, și lucrează în domeniul construcțiilor.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *