Îl mai recunoşti? Nicolae de la MPFM, schimbare drastică! Fanii s-au îngrijorat

colaj-nicolae-mpfmNicolae şi Emilia au format unul dintre cele mai iubit şi apreciate cupluri de la „Mireasă Pentru Fiul Meu” din sezonul 5. În ciuda conflictelor pe care le-au avut, cei doi au rămas împreună şi se iubesc mai mult ca niciodată. Recent, însă, o imagine cu cei doi a ridicat multe semne de întrebare, deoarece Nicolae este foarte schimbat.

Chiar dacă mulţi nu le dădeau nicio şansă de a rămâne împreună, Nicolae şi Emilia, foşti concurenţi la „Mireasă Pentru Fiul Meu”, au demonstrat contrariul şi le-au arătat că sunt foarte fericiţi împreună şi se iubesc. Cei doi îndrăgostiţi postează des imagini pentru a le arăta prietenilor virtuali că încă sunt împreună.

Una dintre cele mai recente fotografii cu cei doi a ridicat multe semne de întrebare. Nicolae nu mai este cel care era odată, acesta s-a schimbat mult şi este aproape de nerecunoscut. În fotografie se poate observa cu ochiul liber faptul că Nicolae a slăbit considerabil, diferenţa fiind foarte vizibilă.

De când este cu Emilia într-o relaţie, Nicolae a trecut prin multe schimbări, dar cu siguranţă cea mai vizibilă dintre toate este aspectul său fizic. Cu câteva kilograme în minus, acesta este cu totul altă persoană.

„Să nu dispară niciodată zâmbetul de pe faţa voastră şi să fiţi mereu fericiţi!”, au scris fanii la imaginea postată.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *