Imagini nemaivăzute de la cununia religioasă a Cristianei şi a lui Marian, dar şi de la botezul fiului lor! Cum s-au atins în biserică

Cristiana şi Marian Stoica, foşti concurenţi de la MPFM, sezonul patru, s-au căsătorit religios pe 17 iunie 2017. Tot atunci au făcut şi botezul fiului lor. La mai bine de o lună de la dublul eveniment din familia lor, au fost făcute publice mai multe fotografii.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cristiana şi soţul ei, doi foşti participanţi din casa dragostei, s-au fotografiat în poziţii tandre chiar în biserică. Pentru ziua în care a devenit soţia lui Marian, fost concurent de la MPFM, Cristiana nu a ales o rochie tradiţională de mireasă, ci una simplă, dar albă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „O familie frumoasă!”, „Să vă iubiţi mereu”, „Să fiţi fericiţi” sunt doar trei dintre mesajele trimise de fanii cuplului la pozele din galeria foto.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cristiana şi Marian au format un cuplu în casa MPFM în luna noiembrie 2014 şi s-au căsătorit civil în marea finală din luna august 2015. În decembrie 2016 a venit pe lume fiul lor, Rian Daniel. Pe 17 iunie 2017, Cristiana şi Marian au făcut cununia religioasă şi şi-au botezat băieţelul.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *