Imagini spectaculoase de la nunta Roxanei, fostă concurentă la MPFM! Fiul său a fost în centrul atenției

Roxana, fostă concurentă la ”Mireasă pentru fiul meu”, s-a căsătorit ieri religios cu Cătălin Mitreanu. Mireasa a fost în centrul atenției, dar și băiețelul său. A furat toate privirile.
Ieri a avut loc o nuntă mare în familia ”Mireasă pentru fiul meu”. Roxana a decis să se căsătorească în fața lui Dumnezeu cu Cătălin, cel pe care îl iubește de ceva vreme și alături de care are un băiețel frumos și sănătos.

La petrecere au participat foarte mulți prieteni, familia, dar și foști concurenți din show-ul matrimonial, ca de exemplu familia Shonea.

Cine a furat toate privirile este chiar micuțul Mathias, copilașul mirilor. Acesta are câteva luni de când mămica, mireasa, l-a adus pe lume. A purtat un costum popular special făcut pe dimensiunea lui și a mai tras un pui de somn din când în când. Și Roxana a strălucit într-o rochie de prințesă. Nici mirele nu s-a lăsat însă mai prejos.

Roxana Maria Negru e o fostă concurentă care a intrat în casa dragostei în timpul celui de-al patrulea sezon al emisiunii.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *