Inscrierile pentru noul sezon Mireasa pentru fiul meu au inceput

Au inceput deja inscrierile pentru un nou sezon Mireasa pentru fiul meu. Daca te afli in cautarea jumatatii si daca esti pregatit sa lupti pentru o noua dragoste, te poti inscrie la noula sezon sunand la numarul de telefon 0728.728.913.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Inscrierile pentru noul sezon Mireasa pentru fiul meu au inceput

 1. Larisa

  As fi bucuroasà dacà Adrian ar face cuplu cu Edina.Ar fi frumos si le stà chiar bine impreunà…

  Reply
  1. Angelica

   Lui Adrian ii trebuie o sotie care sa indeplinesaca toate calitatile
   -doamna pe strada
   -nevasta la bucatarie
   -c—- in pat
   Edina cred ca indeplineste numai una dintre acestea.
   Adrian si-a dat seama ce-i poate pielea si nu-i trebuie o animatoare,buna pentru toti,asa ca eu sper ca-i va da cu FLIT” aproape de finala ca si Aureliei. Asta in situatia in care nu este data afara de catre comisia de decizie, asa cum merita pentru comportamentul pe care il are.

   Reply
 2. Angelica

  Adrian vrea sa o cunoasca pe Claudi D, afara. Nu-i trebuie o panamara ca Edina pe cap, sa nu mai scape de ea si nici sa imparta banii cu ea. Daca Adrian se cupleaza cu Edina numai pentru marale premiu, sa nu mai spuneti ca nu a avut dreptate Catalin cand a plecat din competitie!

  Reply
 3. mary

  Adrian ii place doar compania lui Edina acolo in casa ca sa mai schimbe un cuvant,sa mai danseze cu ea ,sa se simta bine pentru ca Edina este frumoasa ,este desteapta si are cu cine vorbi dar atat. Adrian doreste sa aiba langa el o altfel de fata msai linistita ,putin mai matura ,cu studiile terminate si care este dornica sa-si intemeieze o familie. Am vazut multe mesaje pe burtiera de la fete care spun ca doresc sa-l cunoasca afara.

  Reply
 4. mary

  Un sfat pentru cei ce vor face preselectiile , sa aduca fete care au de gand sa-si faca o familie , sa aduca baieti maturi cu mintea coapta sa vedem un show adevarat. Sa nu fie mame ca cele care au fost in seria 5 si 6.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *