Interventia lui Maricel


Cu totii stim ca Lorena si Maricel au avut o relatie controversata, cu suisuri si coborasuri. Lorena nu l-a mai vrut, iar Maricel a recurs la un gest neasteptat, sarind gardul si fiind descalificat.

A revenit insa si i-a spus Lorenei ca o asteapta afara, deoarece el inca mai are sentimente pentru ea.

Venirea lui George in casa a dus la formarea unui nou cuplu. In aceasta saptamana, Lorena si George au format un lucru, iar Maricel a simtit nevoia sa intervina in Gala de sambata.

Acesta declara ca il apreciaza pe George pentru ca nu a vorbit despre el in casa si sustine ca este dezamagit de Lorena pentru ca l-a mintit si nu l-a iubit niciodata.

Se simte Maricel ranit in orgoliu?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Interventia lui Maricel

 1. flory

  draga miriam ai dreptate in 90%din tot ce spui insa nu imi permit sa te contra zic in celelalte 10% ATAT

  Reply
 2. aleandra

  maricel nu te da batut ….stiu ca Lorena inca te iuubeste.. 🙂
  alexandra din craiova
  cere-ti intrarea in casa.. 🙂

  Reply
  1. maria-alexia

   tu ai habar de regulile concursului?una dintre ele este ca nici un concurent descalificat asa cum a fost Maricel , nu mai poate intra in casa ca si concurent.

   Reply
 3. Aurelia

  ]mi place f. f. f. mult cuplul Cornelia şi Dragoş, Andreea şi Alin sunt f.f. originari, sinceri, recunosc de câte ori greşesc, lucru care nu se întâmmplă şi la cuplurile PISICUŢA Lorena cu faţa aia a ei că pare de 35 -40 ani, nu de 20 ani cât are în realitate şi bâlbâitul George, limbuta Cristina care nu recunoaşte că a stat în braţele prietenului Andradei şi mieluşelul blând Cosmin, care săracul a intrat în jocul sentimental cu experienţă al Cristinei, păcat…. îmi pare rău de tot de tine Cosmin

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *