Îţi mai aduci aminte de foştii concurenţi Cristina şi Sergiu? Ce s-a ales cu viaţa lor, după încheierea showului matrimonial

În urmă cu mulţi ani, Cristina şi Sergiu, foşti concurenţi într-un show matrimonial, cucereau publicul din România cu povestea lor de dragoste. Deşi aceştia au câştigat concursul dedicat celor care îşi căutau jumătatea, aceştia au decis să nu se căsătorească în cadrul competiţiei.

La finalul emisiunii, Cristina şi Sergiu au promis că vor rămâne împreună. Şi aşa a fost..până într-o zi când s-au despărţit, iar fiecare a luat-o pe drumul său. Ultima dată când au apărat public împreună a fost la emisiunea Mireasă pentru Fiul Meu, moderată de Mirela Boureanu Vaida.

În prezent, Cristina şi Sergiu locuiesc în Marea Britanie. Potrivit fotografiilor postate de cei doi pe reţelele sociale, aceştia au trecut cu bine peste momentul despărţirii şi acum încearcă să facă ce este mai bun cu viaţa lor.

În ceea ce priveşte aspectul, Cristina câştigă detaşat, aceasta fiind de nerecunoscut. Fosta concurentă îşi surprinde mereu fanii cu fotografii spectaculoase.

Ultima dintre acestea este extrem de specială, dat fiind că a fost ziua frumoasei blondine. Elementul care a surprins pe toată lumea a fost frumosul buchet de flori pe care aceasta l-a primit. Oare de la cine să fie acel buchet de flori?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *