Îţi mai aminteşti de Cornelia, fostă concurentă de la MPFM? Uite cum arată acum şi unde s-a stabilit departe de România

corneliampfm2Cornelia, una dintre tinerele care au intrat în casa dragostei în cel de-al doilea sezon, pare că a păcălit timpul. Ea nu s-a schimbat prea mult de când a participat la MPFM, unde a format un cuplu cu concurentul Dragoş.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cornelia şi soţul ei, Nicu, formează o frumoasă familie departe de ţară, unde şi-au lăsat familiile şi prietenii. Cei doi locuiesc în Marea Britanie, iar fanii lor sunt foarte bucuroşi de fiecare dată când ei fac publice poze în care apar împreună.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cornelia a participat la reality-show-ul matrimonial care a fost prezentat de Paula Chirilă în cel de-al doilea sezon. Ea s-a căsătorit în vara anului 2015 și locuiește împreună cu soțul ei în Anglia.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Îţi mai aminteşti de Cornelia, fostă concurentă de la MPFM? Uite cum arată acum şi unde s-a stabilit departe de România

  1. Olimpia

    Nu ă fost prezentat de Paula Chirilă sezonul 2 mpfm ci de Mirela Vaida! Câte cunostinte aveti cei care postarii? Ă prezentat sfârșitul sez 5 si 6 luni sez 6 mpfm Paula Chirilă, inteligentilor!🤣🤣🤣

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *