La multi ani, Cristina MPFM 2

Cristina mpfm 2Cristina, concurenta in sezonul 2 Mireasa Pentru Fiul Meu, implineste astazi frumoasa varsta de 20 de ani, ocazie cu care dorim si ii uram un calduros LA MULTI ANI!

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “La multi ani, Cristina MPFM 2

 1. septembrie

  La multi ani -ptr virsta ei sta prea mult pe la tv in loc sa-si definitiveze studiile ,ce mare scofala sa stai inchis ,sa te vezi la tv oricum peste un an nimeni nu mai vb de ea nu are ce nu are nici un merit ca nu a facut nimic,,ptr ce cu frumusetea ei gasea baieti afara era libera dar ii place prea mult vedetismul ,a fost si la alta emis de rahat -aia cu burlacul unde toate fetele sareau pe unul ,saracul si-l smotoceau il sarutau care se pricepea mai bine era aleasa …daca la 18-19 ani parintii o lasau creanga -am inteles ca e si singura fata la parinti -imi dau seama de educatie ….pe aici prin emis. multe lepre…

  Reply
 2. Miriam

  LA MULTI ANI CRISTINUTA!Chiar daca are doar 20 de ani imi pare o fata serioasa,cuminte ,harnica care nu a halalait prin alta tara ,iar daca a fost in em. lui BOTE chiar are calitati fizice;Imi place ca nu e vulgara,nu are acel ceva de pitipoanca cum au cele trei.Azi am urmarit em. pe laptop si e mare deosebire fata de direct,au alte trasaturi in direct,sunt mai aproape de realitate;Pe Corina o consider una dintre cele mai frumoase daca nu cea mai frumoasa de la npm si mpfm,desteapta,sincera,nu vrea sa epateze,nici un baiat din casa nu e de nasul ei,poate intra si pentru ea cineva ca nu vreau sa plece,e o pata de culoare in casa;Maricel vrea un cuplu ca si altii doar pentru a nu fi nominalizat,dar culmea ca se potrivesc,Lorena este una din pitipoance si daca a venit aici sa faca prietenii ,de ce nu?Poate daca ei s-ar indeparta de cele doua vor fi mai bine vazuti,asa cum Ionutu a facut o greseala si ei o repeta,pacat!

  Reply
 3. aurel

  la multi ani crys,sa fii fericita alaturi de cosminsi te rog la emisiuni sa vb mai incet caci nu te inteleg pwp

  Reply
 4. irina

  La multi ani Cristina esti cea mai frumoasa ,si inteligenta ,foarte mult mi-a dezamagit Andrea ,sa schimbat de cind a iesit mireasa saptaminii, hai sa votam pe Cristina cu Cosmin sint cei mai frumos.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *