La multi ani, Florin MPFM2 !

florin mpfm2

sursa imagine: a1.ro


Florin, actual concurent de la sezonul 2 Mireasa Pentru Fiul Meu, implineste astazi frumoasa varsta de 22 de ani, ocazie cu care dorim sa il felicitam si sa ii uram un calduros LA MULTI ANI! Fetele si mamele i-au pregatit si ele o surpriza.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “La multi ani, Florin MPFM2 !

 1. Angelica

  Florin, iti doresc din toata inima La multi ani! Sa fii fericit, sa-ti gasesti sufletul pereche, sa iubesti si sa fii iubit! Treci peste orice obstacol, daruieste si vei primi toata dragostea.

  Reply
 2. NICOLAE

  Un > La multi ani ! < cu sanatate, iar daca viata nu este asa cum o doresti, daca cei pe care ii iubesti te mai supara, sa ai rabdare, sa uiti si sa ierti si sigur visele de azi vor deveni realitate, iar sperantele de maine……impliniri . Gandul bun sa te insoteasca mereu in viata !

  Reply
 3. Miriam

  LA MULTI ANI MAI BARBATE!mai tarziu decat niciodata….spun babrbate,in comparatie cu toti din casa din acest sezon are alura unui barbat.La 22 ani are o statura atletica,frumusel si nu a cazut ca un imbecil in fata unei femei doar scrie poezii,super!Ceilati respectiv Geo si Alin au ticul acela facial,George isi linge mereu buzele,plange din orice ca o femeie;nu imi plac acesti concurenti,tot ce fac e fortat si fals numai pentru voturi si eliminiri,faza cu plusurile in brate a fost de porc,rizibil si caraghios,copiaza mult pe fostii,dar nu le iese;A plecat Corina pe care o placeam acum o plac pe Stefania,sper sa nu dezamageasca si ea ca Andreea;Lumi acelasi tic ca si fi-su de a se uita in tavan….naspa „uit dar nu iert”lool>viciversa!Credeam un moment ca Lore se detaseaza de cele doua,nu o face si e pacat. Coco ai dat cu bata in balta”fostul nu e bogat,nu a avut nici serviciu”mai bine o lasai asa ca e un om de afaceri,ai coborat in ochii nostrii;Nah ca tot ii cautam un nume lui Dragosel,o sa ii spun „indianul”

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *