La multi ani, Valentina NPM5 !

valentina npm5
Fosta concurenta din zenoul 5 Nora pentru mama, Valentina implineste astazi frumoasa varsta de 28 de ani, ocazie cu care dorim saa ii uram un calduros LA MULTI ANI!

loading...
Distribuie:

Vezi si:

7 comentarii la “La multi ani, Valentina NPM5 !

 1. Niko

  nici un ‘la multi ani’;
  era mai ok daca nu-l alegea pe fandositul ala de andrei;
  nici macar nu este un bun reporter; plin de emotii si nesigur pe el; balbait …

  Reply
 2. mihala

  LA MULTI ANI !!!! VALENNTINA ne este dor de tine si de zanbetul tau.Sa fii fericita alaturi de Adrei si sa auzim numai de bine, pupici

  Reply
 3. Miriam

  -Mortii cu mortii,vii cu vii!asta apropo’s la cei doi fosti concurenti.Uite acum realizez de ce Cosmin avea prietena virtuala,nu era loc de una reala in jurul acestei femei. Sa fim seriosi,cine se crede o mare bucatareasa la 20 ani, o place acum pe morena pentru ca e ms si tot asa pana la final .Au facut rocada o sa fie finala in iecare vineri,asta si din cauza la ce rating au?

  Reply
 4. Miriam

  Daca celelate cupluri sunt mega sustinute de soacre si tot au discutii in cuplu ,eu am vazut ca cei doi Cosmin si Cristina se inteleg bine doar numai se nu-si mai bage soacra nasul.O saraca Lorena in ce s-a bagat,trebuie sa fie atenta la tot ce spune si face sa nu il deranjeze pe maricel,nu cred ca il vor elimina vreodata,el provoaca scandaluri de care acest show are nevoie.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *