Laur incearca sa o cucereasca pe Oana

Laur si OanaAmandoi au intrat in competitie pentru a-si gasi jumatatea. Oana insa s-a despartit de Viorel cu care a avut numeroase conflicte in ultima perioada. Laur a parasit competitia nominalizat chiar de Oana, din acel moment rupand relatia cu Florina. Surprinzator sau nu, dupa numeroase certuri avute in concurs, Laur ii trimite celei pe care o simpatizeaza, Oana, flori si cadouri. Viorel crede ca totul este o strategie, pentru a-l face pe el gelos. In Gala din 26 aprilie, Laur a coborat scarile de la un Mireasa pentru fiul meu, cu un buchet de trandafiri, pe fond muzical fiind melodia lui preferata pe care i-a si dedicat-o Oanei.

Dupa ce a imbratisat-o a declarat ca si-a dat seama de sentimentele abia dupa ce a parasit competitia si a simtit lipsa Oanei. Ea insa este sceptica si nu are incredere in cel care o admira atat de mult.

Voi ce parere aveti? Credeti ca vor forma Oana si Laur un cuplu?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Laur incearca sa o cucereasca pe Oana

  1. diaconescu

   nu se potrivesc de loc Oana incearca sa ii mai oferi o sansa lu Vio a grestit acum regreta toata lumea are greseli Vio te iubeste sincer poop

   Reply
 1. Cornean Marcela

  Imi place ffff mult Oana,pentru ca se vede de la o posta cit de frumos a fost educata.Viorel nu merita sa i se acorde sub nici o forma nici o sansa ,deoarece a jignit-o foarte urit pe Oana,si nu odata ci de mai multe ori,acum cind este doar iubitul ei,darmite cind va deveni sotia lui.
  cred ca ar trebui sa-i ofere inca o sansa lui Laur care nu stiu de ce a renuntat asa de repede la ea.Merita sa-i mai acorde o sansa chiar daca cei din casa fac totul ca aceasta sa nu ii mai acorde o sansa.,si nu trebuie sa tina cont de acest Viorel chiar daca el nu vrea.Este un NESIMTIT ,care o sa ramina cu mama-sa care nu a suportat-o pe Oana inca de la inceput.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *