Laurenţiu de la MPFM, surpriză de proporţii pentru soţia sa de Crăciun! „Am sărit gardul şi am intrat în casă”

laurentiu-mpfmDupă ce au avut o nuntă de vis organizată de echipa „Răi da Buni”, Oana şi Laurenţiu se bucură din plin de momentele de soţ-soţie. Pentru că acesta a fost primul Crăciun care i-a prins împreună, Laurenţiu nu putea ră rateze momentul fără să îi lase o amintire frumoasă Oanei.

Laurenţiu şi Oana formează un cuplu tare frumos şi se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece, iar Crăciunul acesta a reuşit să îi apropie şi mai tare. Laurenţiu a pus la cale o surpriză de zile mari pentru mult iubita sa soţie şi a uimit-o chiar în Ajunul Crăciunului.

“Oana nu ştia că eu o să ajung la Bistriţa, am fost clar şi i-am zis că o să ajung tocmai de revelion. Ea fiind acolo s-a supărat rău pe mine, dar eu aveam deja planul pus la punct şi ştiam că voi ajunge în noaptea de Ajun îmbrăcat în Moş Crăciun. (..) Am venit cu un cadou pentru fiecare, am sărit gardul şi am intrat în casă. A avut emoţii mari, nu îi venea să creadă, nici părinţii ei nu m-au recunoscut”, a declarat Laurenţiu pentru cei de la spynews.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *