Laurențiu, fost concurent la MPFM, s-a căsătorit! Primele imagini cu el și soția însărcinată

laurentiu-mireasa-pentru-fiul-meu-3Laurențiu, fost concurent în cadrul show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, s-a căsătorit cu iubita lui, însărcinată. Pe rețelele de socializare au apărut deja primele imagini de la fericitul eveniment.

În fotografii se vede burta de gravidă a Oanei, cea care a reușit să îi fure inima lui Laurențiu, fost concurent la MPFM. Zeci de prieteni le-au urat numai de bine, fiind fericiți pentru faptul că tânărul s-a așezat la casa lui și, mai mult decât atât, pentru că va deveni tată.

Laurențiu a ales să își ceară iubita în căsătorie printre drifturi. „Ea m-a urmărit la Tv, am fost contactat după ce am ieşit din competiţie, s-a legat o poveste, am simţit că suntem unul pentru celălalt. Sper să fim o familie fericită. Suntem împreună din aprilie. Exact de ziua ei ne-am cunoscut. Am ajuns la ea, neştiind că este ziua ei. Nu suntem mutaţi împreună. Tre să ne hotărâm unde ne mutăm, Bistriţa sau Slatina. Părinţii noştri se aşteptau la un moment dat să se întâmple”, a povestit Laurenţiu.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *