Laurenţiu, fost concurent la MPFM, va deveni în curând tată! Ce mare a crescut burtica de gravidă a Oanei

oana-si-laurentiu-mpfm-2Laurenţiu, fost concurent la „Mireasă pentru ful meu” în ultimul sezon, va deveni în scurt timp tată pentru prima oară. Iubita sa şi-a arătat burta de gravidă care a crescut foarte mult, semn că nu mai are mult până la marea întâlnire.

Laurenţiu şi Oana sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni pentru prima oară părinţi. Nu mai este mult până când îşi vor strânge în braţe minunea, asta pentru că au trecut multe luni de când fata a anunţat că este însărcinată.

Oana a postat recent în mediul online o imagine cu ea. Ce iese în evidenţă prima oară este burtica de gravidă. Viitoarea mămică poartă o rochie foarte mulată, gri, iar aşa i se observă sarcina foarte bine. A avut şi un mesaj sugestiv, pentru Laurenţiu.

„Minunea noastră. Te iubim, tati!” a scris Oana în dreptul imaginii postate pe Facebook.

Fanii celor doi abia aşteaptă şă o cunoască pe cea mică, le-au făcut multe complimnte.

„Felicitări! Ce frumoasă! (…) O sarcină uşoară, Oana!” i-au transmis ei.

Laurenţiu nu şi-a găsit jumătatea în cadrul show-ului matrimonial „MIreasă pentru fiul meu”, însă cum a ieşit în libertate a cunoscut-o pe Oana şi s-a îndrăgostit. Vor avea acum primul lor copil. Au paricipat şi la show-ul „Bunde luat” de pe Antena Stars, pe care l-au şi câştigat. Vor primi în dar o nuntă de poveste.

oana-iubita-lui-laurentiu-de-la-mpfm

sursa: spynewsro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *