Lavinia de la MPFM şi-a pozat burta de gravidă şi a fost întrebată care este sexul copilului! „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu…”

Lavinia, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei. Este însărcinată în aproximativ patru luni, iar recent şi-a pozat burta. Oamenii au întrebat-o rapid care este sexul bebeluşului.

Lavinia şi Eduard vor deveni părinţi în anul următor, iar până atunci se bucură de fiecare clipă de bebeluş în burtică. „😇❤Vă iubesc mult!😇❤”, a scris Eduard în dreptul celor două fotografii.

„E băiețel? Să fiţi fericiţi cu toţii, vă pup”, a întrebat cineva. „Nu s-a arătat încă! / Dumnezeu ne-a binecuvântat cu tot ce-i mai de preț în lume și nu am putea vreodată să-l mulțumim! Dorim fiecăruia să trăiască „magia” noastră!”, a scris Lavinia.

lavinia

Lavinia şi Eduard s-au cunoscut în casa „Mireasă pentru fiul meu”, s-au plăcut şi au început o frumoasă relaţie care a continuat şi după competiţie. În urmă cu câteva luni s-au căsătorit, iar acum se pregătesc să devină părinţi.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *