Lavinia, fosta concurenta MPFM 5, insarcinata? Iata ce a scris pe pagina personala de facebook

lavinia si eduard mpfm 5Lavinia, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, este însărcinată? Bruneta a încercat să evite răspunsul, însă a reuşit să pună pe toată lumea pe jar. Iubita lui Eduard îşi doreşte din tot sufletul un bebeluş, iar cea mai recentă fotografie postată pe pagina lor de Facebook o prezintă pe ea alături de un copil. Susţinătorii i-au pus imediat o mulţime de întrebări.

„Îl aşteptăm pe Moş Crăciun”, a scris Lavinia. „Poate aduce un bebe frumoşilor noştri!”, i-a scris o susţinătoare. „Pe la anul îl rugăm pe Moșul sa aducă și un Eduard Junior”, a venit rapid răspunsul fostei concurente la „Mireasă pentru fiul meu”.

Eduard şi Lavinia au fost concurenţi în cadrul show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, în sezonul 5.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Lavinia, fosta concurenta MPFM 5, insarcinata? Iata ce a scris pe pagina personala de facebook

 1. florica eugenia

  nu a fost in gratiile mele dar, sa- fie sanayoasa si sa-i fie de bina , sanatate celor3, LAMBINIA, PUASCARIABILU SI COPIULULUI NEVINOVAT

  Reply
  1. Mary

   sezonul lor s-a terminat nu e cazul sa-l faci puscariabil si ei sa-i stalcesti numele ,gata ati avut un an intreg pentru a va razbuna de parca va facut ceva Lavinia sau Eduard.

   Reply
 2. odubasteanu mariana

  doamne ce moderatoare este dna.paula.este o femeie careia ii place birfa.oare ea este corecta in familia ei.a transformat aceasta emisiune in distrugere de familii .va rugam sa o schimbati ,este groaznic ce se intimplaq in aceasta emisiune.moderatoarea mai stie cine este in casa, nu se aude nimic de cosmin de marius ciprian danut.care este un alt model de ecscroc la fel ca si cristi.amindoi au intrat in emisiune doar ca nu au unde sta ce minca ca de muncit nici vorba.sint doi puturosi,care se ascund in casa ca treaca iarna,.cristi este un imbecil fara pereche.din toate sezoanele,altul mai timpit nu exista.pacat de familia lui ca isi pune obrazul pentru un ecscroc.normal ar trebui dat afara,pentru ca el a intrat pentru andrada,si daca ea nu mai vrea sa se impace se leaga de orice numai ca sa bage intrige intre concurenti el ii atita si pe ali si pe petru.amindoi sint la fel ca si cristi.de acea va rugam schimbati moderatoarea ca ne-am saturat de subiectul lui valentin .ia mai scormoniti si trecutul lui cristi,si vedeti ca nu are o ora de munca el numai escrocheaza oamenii altceva nu stie.un sfat parintesc pentru georgiana,fugi fetito cit poti de un escroc ca cristi.uitati-va la sezonul 4 si ve-ti vedea ce fel de oameni sint cristi danut si un drogat ca radu.cred ca georgiana are parinti,ii rog sa caute mai bine in trecutul lui cristi,

  Reply
 3. marianab

  Lavinia nu a fost favorita mea in emisiune , din cauza comportamentului ei , insa Eduard da ! Jos palaria ! Un ardelean linistit si iubitor ! Insa cu toate astea , le doresc sa fie fericiti , sa se iubeasca si sa se respecte ! Si poate mos Craciun aduce un bebe din Laponia. Casa de piatra dragilor !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *