Lavinia MPFM 5 a vorbit despre despartirea de Eduard, dupa ce el a aparut alaturi de o alta femeie

eduard si sora luiLavinia de la „Mireasă pentru fiul meu” a reacţionat după ce, în urmă cu câteva zile, Eduard a postat pe contul său de socializare câteva fotografii alături de o blondă sexy. Deşi cei doi sunt căsătoriţi, mute persoane au suspecat că Eduard şi-ar înşela soţia.
Pentru că au apărut foarte multe zvonuri cum că Eduard ar înşela-o pe Lavinia, aceasta a ţinut să îi liniştească pe cei care cred acest lucru şi a postat un mesaj pe contul său de socializare. „Bună ziua tuturor. Am primit sute de mesaje şi vrem să vă spunem doar atât: EDUARD NU ARE O NOUĂ IUBITĂ. SUNTEM ÎNCĂ ÎMPREUNĂ!!”, a scris Lavinia pe Facebook.

O prietenă a celor doi, a vrut să înlăture orice băbuială că în cuplul Lavinia-Eduard ar existat vreo problemă şi a ţinut să menţioneze că blonda alături de care s-a pozat Eduard este de fapt sora aestuia, plecată în Danemarca.
Lavina şi Eduard au fost concurenţi în casa „Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste foarte intensă şi sunt foarte fericiţi împreună.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *