Lavinia și Eduard e la MPFM au spus DA în fața lui Dumnezeu! Fosta concurentă a impresionat cu rochia de mireasă

lavinia si ediEduard și Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” au spus astăzi DA și în fața lui Dumnezeu. Cei doi foști concurenți au fost plini de emoții în ziua cea mare.

Toți prietenii lor au fost alături de Eduard și Lavinia în ziua cea mare. Cei doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” au așteptat mult acest moment. Eduard și Lavinia s-au căsătorit civil în emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”.

Lavinia a strălucit într-o rochie albă de mireasă, stil sirenă. Fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a avut un accesoriu strălucitor pe frunte care a făcut-o să arate de-a dreptul divin. Nunta celor doi va putea fi văzută integral în curând la ”Nuntă cu scântei” pe Antena 1. Lavinia a fost atât de emoționată la nunta ei cu Eduard încât a început să plângă de fericire.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *