Liliana de la MPFM a imprimat prima ecografie cu bebeluşul din pântecele ei pe tricoul iubitului: „Mândru să fiu tătic”

lilianampfm3Liliana, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, este însărcinată şi urmează să devină mamă pentru prima dată peste câteva luni. Recent, tânăra a imprimat prima ecografie cu bebeluşul din pântecele ei pe tricoul iubitului.

Claudiu, iubitul Lilianei de la MPFM, a pozat foarte fericit cu tricoul pe el. „Mândru să fiu tătic”, scrie pe haină.

„Iubirile mele 😍 îi ador 😌”, a scris Liliana în dreptul imaginii. „Te pup, să îti trăiască să îti aducă numai bucurii. Vând o veni pe lume şi să fie sănătos / Felicitări, sarcină uşoară! / Multă sănătate, te pup”, i-au scris prietenii.

Liliana este fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”. Tânăra nu şi-a găsit jumătatea în casa dragostei, iar când a ajuns afară s-a recuplat cu fostul iubit, cel cu care urmează să aibă un copil.

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Liliana de la MPFM a imprimat prima ecografie cu bebeluşul din pântecele ei pe tricoul iubitului: „Mândru să fiu tătic”

  1. Dr Oetker

    Tziganu,tot tzigan ramane!A avut Liliana sanse enorme la pretendenti sanatosi ,frumosi si cu pregatire ,dar sangele apa nu se face!
    Uitati-va numai la interlopul asta de tzigan ,cum arata ,cat de zborsit este ,cat de urat si murdar ,fara scoala si derbedeu de prima mana!Cum dracu poa sa-ti placa asa ceva ,ca numa vazandu-l si fugi repede pe cealalta parte a strazii ,sa nu-ti deie in cap ,sa nu-ti fure portofelul!Ptiu pui de drac ,de piranda!Liliana si-a ratat tot restul vietii langa o asemenea creatura! Repet sangele apa nu se face!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *