Liliana MPFM 5 a dat raspunsul final in privinta revenirii in casa

liliana mpfm 5După ce s-a scris zile în şir pe grupurile susţinătorilor că Liliana, una dintre fostele concurente ale reality-show-ului matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, va intra din nou în competiţie, focoasa brunetă a luat atitudine şi a făcut un anunţ pe Facebook. Când au citit declaraţia Lilianei, oamenii i-au scris imediat.
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. Liliana, una dintre fostele participante ale emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a negat zvonurile potrivit cărora plănuieşte să intre din nou în casa dragostei, aşa cum am făcut recent Cristi şi Dănuţ, doi foşti concurenţi.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. „(…) Țin să vă anunț că NU, nu voi intra în casa «Mireasă pentru fiul meu», așa cum se zvonește. Consider că mi-am jucat cartea și este rândul celorlalți concurenți NOI să o joace pe a lor. Vă salut și vă pup cu drag”, a scris Liliana Boje pe pagina ei de Facebook.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. „Nici nu puteam crede vreodată ca tu să reintrii, indiferent de câtă lume ar fi spus asta pentru că tu ești Liniana, fata noastră magică și fata cu un caracter de nota două mii ❤🌷🌹⚘”, „Te pup, Liliana și eu mi-am spus asta, dar unii o țin pe a lor (…)” și „Știam că sunt doar zvonuri și că nu vei intra din nou în casă.Te pup” sunt doar trei dintre mesajele postate de fanii fostei concurente din sezonul cinci.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *