Liliana MPFM5 a gasit jobul perfect: „Primesc complimente de la barbati”

Liliana mpfm 5Liliana Boje profita de notorietatea obtinuta in casa „Mireasa pentru fiul meu” si s-a angajat la un salon de lux, din Bucuresti. Tanara nu a reusit sa-si gaseasca barbatul ideal in cadrul show-ului matrimonial, de la Antena 1, dar sustine ca a gasit jobul perfect.
„Da, m-am angajat! Lucrez la acest salon, de dimineata pana seara. Luna aceasta o sa incep si cursurile de make-up. (…)

Primesc complimente de la barbati. Zilele trecute au venit prietene d-ale mele si mi-au adus flori si le multumesc frumos. Le multumesc tuturor celor care m-au sustinut. Este un sentiment inexplicabil cand vad ca oameni care, desi m-au vazut doar la tv, tin la mine. Este un sentiment pe care nu pot sa-l explic”, a spus Liliana, la Antena Stars.
Fosta concurenta de la „Mireasa pentru fiul meu” a vorbit si despre noii concurenti al celui de-al saselea sezon MPFM, dar si despre barbatul ideal.

„Nu am niciun preferat din noul sezon ‘Mireasa pentru fiul meu’. Cand am timp liber ma uit la emisiune, dar, in general, sunt la munca. Nu am un tipar anume de barbat, conteaza sa ma iubeasca, sa ma respecte si sa ne intelegem”, spune Liliana.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *