Loredana si Ionut MPFM 5 s-au logodit

Un nou cuplu s-a logodit in casa Mireasa Pentru Fiul Meu 5. Ionut si Loredana MPFM 5, unul dintre cele mai nou cupluri formate s-au logodit. Chiar daca nimeni nu se astepta ca ei sa faca acest pas, Loredana a fost cea care si-a luat inima in dinti si l-a cerut pe Ionut de logodnic.

Este pentru prima oara in cadrul showului matrimonial Mireasa Pentru Fiul meu cand acest gest vine din partea fetei.

Loredana a ales sa ii ofere lui Ionut o bratara, nu un inel. Inca de la casting Ionut a declarat ca doreste ca fata sa il ceara de sot si nu invers.

Momentul ales de Loredana este unul special deoarece astazi, Ionut MPFM 5 isi serbeaza ziua de nastere, concurentul implinind frumoasa varsta de 20 de ani.

Imediat dupa momentul emotionant petrecut in platoul emisiunii, familia lui Ionut (sora, respectiv mama) a venit in platou. Atat mama cat si sora lui Ionut au fost emotionate pana la lacrimi de revederea cu fiul, respectiv fratele.

Cele doua le-au dat cateva sfaturi tinerilor logoditi si le-au spus ca sunt alaturi de ei.

Mesajele din partea telespectatorilor MPFM5 nu au ezistat sa apara.

„Bravo, felicitari!! Ma bucur pentru ei, chiar imi place cuplul lor. Asa mi-ar placea sa fie toate cuplurile din casa ca si ei. Jucausi, veseli si pusi pe sotii tot timpul!”

Pe langa cei care ii vad potriviti, exista si mesaje care critica relatia celor doi. „A picat fraierul in cursa, varsta face diferenta, ea unsa cu toate alifiile ajunsa la o varsta cand greu mai gaseste pe cineva, fara pic de demnitate sa te umilesti in fata unui pusti, iar el saracul un copil in trupul unui barbat care n-a mai vazut femei, dar e bine ca daca vacuta are lapte creste si neintarcatul.”

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *