Lorena MPFM si-a schimbat iar look-ul! Cum arata acum fosta concurenta

lorena mpfm 2Lorena Vladu şi-a schimbat, din nou, look-ul! După câteva luni în care a fost blondă, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, a reintrat în gaşca brunetelor. A venit în casa „Mireasă pentru fiul meu” pentru a-şi întâlni jumătatea şi a reuşit, pentru scurt timp. Lorena, fostă concurentă a show-ului matrimonial, a trăit o poveste tumultoasă de amor, alături de George, şi a stârnit numeroase controverse, de-a lungul competiţiei.

Bruneta a tras atenţia şi cu look-ul ei, dar şi cu pasiunea pentru make-up, pe care nu a pierdu-o după ce a părăsit „casa mireselor”, ba din contră. Aspectul fizic a devenit prioritar, iar look-ul ei a trecut prin numeroase schimbări, Lorena ajungând greu de recunoscut.

lorena mpfm

Recent, şi-a schimbat din nou nuanţa părului şi a renunţat la blond pentru a reveni la „marea ei iubire”, părul negru ca abanosul. Imaginile cu noua imagine a Lorenei i-au surprins pe cei care-i urmăresc activitatea în mediul virtual, cei mai mulţi exprimându-şi uimirea. „Aşa arată acum Lorena?” sau „Ce ţi-ai făcut la buze?” sunt doar două dintre comentariile apărute pe Facebook, unde Lorena a publicat mai multe imagini cu noua ei coafură. E adevărat, buzele mărite, cel mai probabil cu ajutorul medicului estetician, şi machiajul strident o transformă radical pe fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”.

lorena mpfm

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *