Luiza de la ”Mireasă pentru fiul meu” a dezvăluit ce nora i-ar fi plăcut pentru Tudor

luiza mpfmAbia după ce s-a terminat competiția, Luiza, mama lui Tudor de la ”Mireasă pentru fiul meu”, a recunoscut ce fete a simpatizat în emisiune.

Deși în timpul competiției a declarat că nu are nicio preferință și că toate fetele din casa ”Mireasă pentru fiul meu” îi sunt pe plac, acum Luiza a dat cărțile pe față. Nicoleta, Tatiana și Mihaela se află printre preferatele Luizei.

”Întâlnim în viaţă tot felul de oameni. Sită vieţii cerne, cerne, alegem sau nu în unii ne încredem şi „ne-o luăm”, pe alţii îi ignorăm sau ocolim până descoperim în ei oameni minunaţi! Aşa am cunoscut şi eu 3 fete diferite tare una de altă, reale, cu greşeli, cu nebunii. N-au fost pe „tiparul” emisiunii, n-au fost carduri de susţinători la picioarele lor. Dar, afară în viaţă reală, unde nu „bat” camerele când vorbeşti frumos, Nicoleta Iuliana și Tatiana Ioniţă sunt calde, blânde, umane şi întind mâna atunci când ai nevoie de o mângâiere. Şi o fac discret. Vă îmbrăţişez cu drag pe amândouă, iar dacă sunteţi fericite şi alintate e pentru că meritaţi! Iar tu, Lazăr Mihaela, femeie frumoasă şi specială, ştii ce simt pentru tine. Aştept cu mare drag să te îmbrăţişez, din nou, iar până atunci strânge-o tare, tare în braţe pe mama ta! Vă pup pe toate trei şi mă bucur că vă cunosc.”, a scris Luiza pe una dintre rețelele de socializare.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *