Mădălin de la MPFM, surprins cu o fostă concurentă! Imaginea care a isterizat fanii! Se naşte o idilă?

mpfm-1Mădălin, fost concurent în cadrul show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, s-a întâlnit zilele trecute cu o fostă concurentă. Pe reţelele de socializare a apărut fotografia în care cei doi par a fi foarte fericiţi unul lângă celălalt.

Mădălin s-a întâlnit cu Florentina, care a fost şi ea în reality show-ul matrimonial pentru a-şi găsi alesul, însă nu a fost săgetată de Cupidon. Fosta concurentă s-a transformat mult de atunci, şi-a schimbat culoarea părului şi pare să fie mult mai matură, lucru pe care Mădălin cu siguranţă îl apreciază.

Cei doi foşti concurenţi şi-au surprins fanii şi au postat o fotografie împreună chiar din Râmnicu Vâlcea. Întâlnirea dinre cei doi a stârnit multe reacţii în rândul fanilor care au comentat imediat la imaginea postată. „Doi frumoşi, vă potriviţi”, „Cât de frumoşi sunteţi”, au scris unii dintre ei.

Mădălin nu s-a putut abţine şi i-a scris şi el frumoasei blonde, pe care o aşteaptă la Bucureşti pentru o nouă întâlnire. „Te aştept cu o faţă mai bună la Bucureşi pentru o nouă poză”.

Hmmm, oare se naşte o idilă?

madalin-mpfm

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *