Mădălina, fostă concurentă de la MPFM, apariţie fierbinte de ziua ei! A strălucit la propriu în rochia cu decolteu generos

madalina mpfm 6Mădălina Anghel, una dintre fostele participante ale reality-show-ului matrimonial, a fost sărbătorită de familie şi prieteni ca la carte. Blondina a urcat pe internet două fotografii pe care le-a făcut de ziua ei de naştere: una cu baloane colorate şi un urs mare de pluş, iar alta de la un restaurant, unde a avut o apariţie strălucitoare! La propriu! Şi asta pentru că a purtat o rochie aurie sexy şi provocatoare.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Mădălina, una dintre fostele concurente de la MPFM, a îmbrăcat de ziua ei o rochie scurtă, fără sutien şi cu un decolteu mai mult decât generos. Urările din partea fanilor nu au întârziat să apară.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „La mulţi ani sănătoşi şi fericiţi!”, „Să fii iubită şi fericită! La mulţi ani”, „Îţi stă bine cu rochia aurie.Te pup.”, „Superbă domnişoară!”, „La multi ani, Mădă! Îţi doresc din suflet să fii fericită şi să ai parte doar de bucurii” sunt doat cinci dintre mesajele pe care le-a primit fosta concurentă de la MPFM.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *