Madalina nu este pe placul parintilor lui George?


Un mesaj citit in emisiunea de astazi a provocat numeroase controverse. Mesajul o viza pe Madalina si este din partea unor prieteni de-ai familiei lui George.
Acestia spun: ” Vreau sa ii transmit Madalinei ca parintii lui George nu o plac.Sunt indignati de alegerea lui.Parintii lui o plac foarte mult pe Liliana,iar pe Florentina o adora.”

Ulterior,mama lui George simte nevoia sa intervina, trimitand urmatorul mesaj:
„Vrem sa se stie ca doar baiatul nostru alege ce ii place,noi nu.”

Ce parere aveti ? Credeti ca parintii lui George nu o plac pe Madalina?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Madalina nu este pe placul parintilor lui George?

 1. Miriam

  Dupa emisiunea de dim. pareri la cald,dar nu sunt batute in cuie….ALIN=imi place si lookul lui,e frumusel,are cei 7 ani de acasa ,nu stiu dar imi place ca nu se da drept ce nu este si chiar are potential,se vede ca el are alte principii de viata;poate ma insel cu toate ca nu asi vrea,chiar imi plac amandoi,se potrivesc el cu Andreea GEORGE…nu este ce vrea sa para,totusi la 31 de ani,apropo …..ce a facut pana acum de nu s-a capatuit?are vreo „hiba”?Nu imi place privirea lui,totusi ar trebuii sa fie un ex. are si ceva pr. si am inteles ca este bucurestean,dar ceva ascunde si el,prin ce a spus ca Florin urmareste sa ajunga in finala prin comortament,deja el gandeste cam departe,si prin faptul ca nu e insotit de mama care e in tara imi lasa o impresie ca ceva nu e in regula,sa nu mai zic cum s-a grabit la un cuplu de la prima vedere,totusi are 31 de ani nu 19 ca Alin DDRAGOS este un baiat tipic olteanului smecheras,frumusel,orgolios,cu vorbele la el si inca marcat de fosta relatie,cum el a sarit din lac in put cred ca motivul lui in em. este o razbunare pe fosta,eu cred ca trebuie sa jubileze sa nu se lege la cap cu niciuna. RAZVAN nu imi place de loc,nici cum arata,nici cum vorbeste,prea mult se screme sa incropeasca o fraza VIRGIL la varsta si experienta lui ar trebuii sa fie mai pacifist,iar pretentia lui de a cunoaste fete de 19 ani nu e tocmai in regula MARICEL are o fata care cere pumni,increzut,conflictual fara 7 ani de acasa,se crede un macheo dar este un laudaros , cel mai nasparliu de departe cel mai rautacios are dreptate Florin. FLORIN clar nu trebuia primit in acest show,nu este inca refacut psihic de la accident,el resimte din plin ce i s-a intamplat nu de mult,in cazul lui trebuia sa fie ferit categoric de conflicte,are nevoie de cineva ,macar unul din baieti sa fie alaturi de el,DA ! are nevoie sa fie inteles asa cum e cu bune cu rele,el inca are tare din cauza accidentului de aceea el nu spune decat”sa treceti si voi prin ce am trecut eu”parerea mea ca trebuie sa plece acasa,nu are rost sa il chinuiti acolo,el are inca pr. nerezolvate din copilarie ,fiind foarte tanar”ceva de genul”prea mic pentru asa probleme mari!Prea sar toti pe el,nu poate face fata singur,macar o mana sa ii fie intinsa,dar este necesar neaparat ajutorul pshiologulu;Bunica nu poate duce acesta cruce acolo,nu e puternica si se va imbolnavi…pacat!Eu sincer il voi sprijini cu voturi. COSMIN..educat,sensibil,dar prea moale,pufos si fara personalitate,cam dupa cum bate vantul,are totusi un fond bun

  Reply
 2. oana Z

  Madalina si George totusi se potrivesc..nu cred ca a fost iubire la prima vedere sa fim seriosi,dar analizam mai in colo…:d si cred ca George alege are 31 de ani e suficient de matur sa aleaga fata potrivita..parintii sa-r putea sa nu fie de acord cu Madalina pt ca nu se vede a fi fata de casa:))

  Reply
 3. gino

  Puiul lesinat de la Severin…alta parasuta culegatoare de castraveti in strainataturi a venit sa se marite??????Cine face casa cu asemenea panarama?George se va trezi curand…langa el nu are decat o idioata cu tupeu …olteanca fierbinte si nesatula…!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *