Madalina,Cornelia si Lorena – trio-ul din casa?

Madalina, Lorena si Cornelia MPFM
Cele 3 fete s-au apropiat foarte mult. Intre Cornelia si Madalina a exista o relatie stransa inca de la inceputul competitiei. Chiar si in emisiuni se tin de mana si se apara reciproc. Desi Cornelia si Lorena se simt atrase de acelasi baiat, de Dragos, pentru ele nu pare a fi o problema.


Credeti ca prietenia dintre cele 3 fete este una sincera?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

17 comentarii la “Madalina,Cornelia si Lorena – trio-ul din casa?

 1. irina

  Bahmu este frumoasa si acuma pe linga ea Zavo e naspa,dar sa trecem la ale nopastre cele tri fete au aratat cit invidie au la adresa celorlalte fete care sint mult mai educate ca ele ,amobservat ca deja Cornelia e si luata de Dragos sau asa presupun ei Madalina a venit cu cartea invatata de acasa sa faca cuplu sa nu fie eliminata.

  Reply
 2. oana Z

  Nu stiu daca exista prietenie intre cele trei dar vedem peste cateva luni:))mie i-mi place cum se purta Madalina dar m-am inselat fff tare…si de Cornelia mi-a placut dar…ma dezamagit total iar despre Lorena am zis de la inceput e frumoasa dar prea mataita,mai ceva ca,Edina:))

  Reply
 3. Ella

  Cornelia este cea mai PENIBILA ,se crede cea mai deteapta si are impresia ca ”sfaturile” ei trebuie luate in consideratie.esti VARZA FETITZA VARZA RAU.ce as vrea cel mai mult e sa vad ca nici o fata nu te mai baga in seama si nu te mai sustine in prostiile pe care le zici.ai un caracter foarte mizerabil chiar detestabil.meriti injoseala rau si tare mas bucura sa vad macar una dintre fete ca te va pune la punct

  Reply
 4. mihai

  Nu cred ca v-a reusi nici una din „TRIO”, sa faca un cuplu serios care sa ajunga la finalul competitiei, deoarece menirea lor este sa asigure „circul” pentru rating.
  Nici unul dintre baieti nu doreste o „gaita”, care gaseste mereu motiv de cearta din lucruri banele si care nici nu are inteligenta sa poarte o conversatie matura cand este cazul.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *