Maria, fosta concurenta MPFM 5, atac dur la adresa staffului

maria mpfm 5Maria a intrat cu ganduri marete in competitia MPFM 5. Inca din prima seara concurenta a fost propusa spre eliminare de baieti, dar publicul a decis ca ea sa-si continue aventura in casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Cu toate acestea, Maria MPFM 5 a luat decizia de a parasi competitia, asumandu-si consecintele in urma semnarii contractului.
Acum, la cateva zile de la iesirea din competitie, Maria a postat un mesaj dur la adresa stafului, pe o retea de socializare.

Maria: „Buna! Numele meu este Maria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Pentru inceput doresc sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut. Pentru toti cei care doresc sa participe la acest show matrimonial am un sfat: fete si baieti cautati iubirea in alta parte. In acest show „matrimonial” suntem pe rand umiliti, injositi si mai ales tratati ca ultimii oameni. In acest show mizeria si lipsa bunului simt sunt la ele acasa. Tin sa multumesc staffului pe aceasta cale pentru ceea ce fac cu noi… ceea ce se vede la TV este diferit de realitate… suntem nevoiti sa gatim 15 oameni la 2 ochiuri ale unei amarate de plita…Avem un singur frigider pentru 15 persoane iar sobolanii sunt la ei acasa… suntem fortati sa dormim in fiecare seara la ora 2 noaptea si suntem trezit la ora 9 in fiecare dimineata… wc si dusurile sunt doar 3 la nr pentru 15 persoane… Parinti care aveti copii acolo voi nu stiti in ce conditii traiesc copiii vostri? Iar daca stiti de ce nu faceti nimic? Sa nu mai vorbim de falsitatea si ipocrizia care domneste acolo… Va rog disitribuiti pentru a vedea toata lumea cum decurc lucrurile la emisiunea „maraton de supravietuire”.”

Mesajul Mariei MPFM 5

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Maria, fosta concurenta MPFM 5, atac dur la adresa staffului

 1. delia

  ai mare dreptate in tot ceea ce spui dar cand te ai inscris nu te ai uitat prima la tv sa vezi ca nu au bucatarie profesionala cu 5 ochiuri si frigider de restaurant?

  Reply
 2. Tomescu Cornelia

  De ce te-ai inscris , doar nu te-a dus nimeni cu forta , ce credeai ca atunci cand intri in casa in care marea majoritate sunt de aproape 6 luni o sa cada toti in fund cand te vad pe tine si o sa-ti faca toate poftele si o sa devi regina shoului sau ce ?

  Reply
 3. Mary

  Maria trebuia sa mai stai o saptamana ,erai propusa de fete pentru eliminare ,noi cei de afara te votam sa pleci si asa scapai de consecintele semnarii acelui contract cu propunatorii emisiunii. \O sa-ti fie greu sa te judeci cu ei.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *