Maria, fosta concurenta MPFM 5, atac dur la adresa staffului

maria mpfm 5Maria a intrat cu ganduri marete in competitia MPFM 5. Inca din prima seara concurenta a fost propusa spre eliminare de baieti, dar publicul a decis ca ea sa-si continue aventura in casa Mireasa Pentru Fiul Meu. Cu toate acestea, Maria MPFM 5 a luat decizia de a parasi competitia, asumandu-si consecintele in urma semnarii contractului.
Acum, la cateva zile de la iesirea din competitie, Maria a postat un mesaj dur la adresa stafului, pe o retea de socializare.

Maria: „Buna! Numele meu este Maria, fosta concurenta a emisiunii Mireasa Pentru Fiul Meu. Pentru inceput doresc sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut. Pentru toti cei care doresc sa participe la acest show matrimonial am un sfat: fete si baieti cautati iubirea in alta parte. In acest show „matrimonial” suntem pe rand umiliti, injositi si mai ales tratati ca ultimii oameni. In acest show mizeria si lipsa bunului simt sunt la ele acasa. Tin sa multumesc staffului pe aceasta cale pentru ceea ce fac cu noi… ceea ce se vede la TV este diferit de realitate… suntem nevoiti sa gatim 15 oameni la 2 ochiuri ale unei amarate de plita…Avem un singur frigider pentru 15 persoane iar sobolanii sunt la ei acasa… suntem fortati sa dormim in fiecare seara la ora 2 noaptea si suntem trezit la ora 9 in fiecare dimineata… wc si dusurile sunt doar 3 la nr pentru 15 persoane… Parinti care aveti copii acolo voi nu stiti in ce conditii traiesc copiii vostri? Iar daca stiti de ce nu faceti nimic? Sa nu mai vorbim de falsitatea si ipocrizia care domneste acolo… Va rog disitribuiti pentru a vedea toata lumea cum decurc lucrurile la emisiunea „maraton de supravietuire”.”

Mesajul Mariei MPFM 5

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *