Maria MPFM 6 a dat cartile pe fata! Fosta concurenta l-a pus la punct pe fostul iubit, Petru!

maria mpfm 6După ce Petru a lămurit care va fi situaţia privind relaţia lui cu Maria, fosta concurentă s-a enervat şi a dat cărţile pe faţă. A povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Fosta concurentă a fost foarte deranjată de anunţul făcut de Petru pe reţelele de socializare cum că Maria este un capitol încheiat din viaţa lui şi că aceasta ar dori să se întoarcă din nou în casa „Mireasă pentru fiul meu”.

Maria a vrut să clarifice lucrurile şi a dat cărţile pe faţă, astfel, fosta concurentă a explicat cu lux de amănunte de ce relaţia ei cu Petru s-a destrămat şi dacă se va mai întoarce sau nu în casa „Miresă pentru fiul meu”.
„Buna ziua dragii mei !!! Vreau sa scriu și eu câteva rânduri pentru a lămuri unele lucruri. Eu am ieșit din competiție din anumite motive, dar m-am răzgândit după scurt timp eu vazandu-l pe Petru că intr-adevar are sentimente pentru mine, dar el daca a ieșit afară am luat legătura am vorbit și i-am propus sa facem revelionul împreună și să fim amândoi, dar el a preferat sa stea la București. Din păcate, eu nu mă pot ruga de nimeni să facă ceea ce nu simte . Nu vreau să cred că el chiar nu simte nimic . Am văzut postarea lui și sunt dezamăgită de felul cum a reacționat după ce eu i-am zis că vreau sa mă reîntorc, dar nu vreau să mă reîntorc a fost un test din partea mea cine a văzut a înțeles . Capitolul este închis pentru că asta vrea el . Eu sunt fata și am și eu demnitate mea chiar daca am fost egoista și m-am gândit doar la mine afara puteam avea o relație foarte frumoasa împreună . Concluziile le trageți voi! Va pup o zi buna sa aveți . Și va mulțumesc pentru mesaje susținere și sfaturi. Puppp”, a fost mesajul transmis de Maria pe una dintre reţelele de socializare.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Maria MPFM 6 a dat cartile pe fata! Fosta concurenta l-a pus la punct pe fostul iubit, Petru!

 1. Meggie.

  „…că intr-adevar are sentimente pentru mine”
  De aici reiese ca Maria a simtit ca el nu tine la ea, exact ceea ce am spus. A derutat-o putin dupa ce-a plecat pt. ca el a jucat teatru.
  A naibi deminate, Maria! Cam greu cu ea.
  Ai o familie atat de frumoasa si atat de intelegatore ca mai rar gasesti. Apreciaza asta si fa-te fata cuminte…si mai cu minte!

  Reply
 2. dorina

  noi ne-am dat seama de la inceput ca esti doar folosita de Petru.., poate tu nu ai experienta, se vede si dupa cum ai scris/relatat…dar parintii tai aveau obligatia morala sa nu te lase sa te compromiti..iar tu daca nu ai fost in stare sa apreciezi macar , un baiat educat si frumos, de ce nu, pe Marius, pe care din joaca l-ai umilit…ma face sa inteleg ca ai meritat…lectia. In plus toti am sperat ca plecarea ta fara sa-l anunti a fost o lectie pentru el, dar nu tu in continuare te-ai umilit invitandu-l unde el nu si-a dorit niciodata sa mearga…pentru ca el a demonstrat tot timpul ca nu are valori morale, ca a venit la pomana, sa-si asigure minima garderoba, sa aibe telefon pentru a putea intra ‘demn’ in randul golanilor…Noi stim ca inca din competitie i-a promis Ilianei ca va merge la ea, surpriza fiind ca intre timp ea s-a cuplat cu altul…el vrea sa ramana intr-un oras unde sa nu-i stie nimeni ‘realizarile’ sa poata pacalii cu logoreea …dar ca si in competitie drumul lui fals va fi scurt si asa cum deja unii sustinatori l-au’citit’ asa va fi si cu alti..finalul fiind la crasma lui tacasu…

  Reply
 3. Iova georgian

  Cristi o face pe durul?Nu îi este rușine? Amenință cu distrugerea bunurilor televiziunii? De ce nu spune în direct că locul lui nu este acolo, șansa lui ia surâs odată . Intr-un comentariu de-al meu mai vechi am spus că acești indivizi care au mai trecut pe acolo LOCUL LOR ESTE IN PRODUCTIE LA MUNCA PENTRU A- SI CISTIGA SINGURI ACEL POLONIC DE MÎNCARE SI CIT DE GREU SE CISTIGA .,PE DE ALTA PARTE BUGETUL STATULUI TREBUIE ALIMENTAT LUNA DE LUNA Acolo este locul acestor TRINTORI.?OARE CASA MPFM ESTE MAMA TUTUROR RĂNIȚILOR ? MA INTREB SI AS DORI SA STIU DACA ACESTI ,,HULIGANS,, plătesc macar mincarea și dormitul pe perioada cit au stat acolo? Așa este cel mai cinstit.Neaprat acești inconștienți trebuie plătească

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *