Marian si doamna Ioana au intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu

Marian, fost concurent la Nora Pentru Mama 3, a venit in platou la Gala Saptamanala din 23 iunie 2012 pentru a afirma ca o place pe Andreea si ar dori sa o cunoasca mai bine. La Finala Saptamanii de astazi, 30 iunie 2012, Marian a venit din nou in platoul emisiunii, de aceasta data impreuna cu mama sa, doamna Ioana, hotarat sa intre in casa pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea. Actualii concurenti si-au dat acordul pentru ca acesta sa intre in casa. Saptamana viitoare, Marian si doamna Ioana nu vor avea drepturi depline. Timp de o saptamana telespectatorii vor vota ca Marian sa ramana sau sa plece. Daca va fi votat sa ramana mai departe in competitie, Marian si doamna Ioana vor avea drepturi depline.

Distribuie:

Vezi si:

13 comentarii la “Marian si doamna Ioana au intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu

  1. Maia

    Si cand ma gandesc ce hotarata a venit Andreea sa se marite! Cu toti baietii care a discutat pentru a se cunoaste mai bine, prima intrebare pe care le/o punea era daca vor sa se casatoreasca cu ea. Mie, personal, nu mi/a placut de la inceput. Intradevar aspira foarte sus si niciunul din baietii din casa nu sunt la nivelul ceru de ea. E fitoasa, cere mult dar ofera putin si a devenit si obraznica, sau asa a fost mereu dar nu si-a dat arama pe fata. Evident ca nu/l v/a accepta pe Marian. Baiatul asta mai bine ramanea acasa..

    Reply
  2. mary

    Marian nu a intrat pentru Andreea ,el doar a dorit sa-si faca intrarea in casa sa mai stea cateva saptamani de pomana ,sa manance gratis,sa aiba tigari si sucuri pe gratis si sa se maimutareasca pe langa Edina. Cum sa-i placa Andreei de un asemenea baiat ,pai asta nu are nici liceul terminat,ea ce sa faca cu unul cu 8 clase? Si daca a intrat pentru Andreea cum de s-a orientat spre Edina asa de repede .ce a crezut ca este asa de slaba si o sa-i pice repede ,ca de el este frumos si smecher,ei iata ca nu i-a mers nici cu Andreea si nici cu Edina,poate se l;ega de Andrada si pleaca cu ea la cort.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *