Marian si doamna Ioana au intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu

Marian, fost concurent la Nora Pentru Mama 3, a venit in platou la Gala Saptamanala din 23 iunie 2012 pentru a afirma ca o place pe Andreea si ar dori sa o cunoasca mai bine. La Finala Saptamanii de astazi, 30 iunie 2012, Marian a venit din nou in platoul emisiunii, de aceasta data impreuna cu mama sa, doamna Ioana, hotarat sa intre in casa pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea. Actualii concurenti si-au dat acordul pentru ca acesta sa intre in casa. Saptamana viitoare, Marian si doamna Ioana nu vor avea drepturi depline. Timp de o saptamana telespectatorii vor vota ca Marian sa ramana sau sa plece. Daca va fi votat sa ramana mai departe in competitie, Marian si doamna Ioana vor avea drepturi depline.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

13 comentarii la “Marian si doamna Ioana au intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu

  1. Maia

    Si cand ma gandesc ce hotarata a venit Andreea sa se marite! Cu toti baietii care a discutat pentru a se cunoaste mai bine, prima intrebare pe care le/o punea era daca vor sa se casatoreasca cu ea. Mie, personal, nu mi/a placut de la inceput. Intradevar aspira foarte sus si niciunul din baietii din casa nu sunt la nivelul ceru de ea. E fitoasa, cere mult dar ofera putin si a devenit si obraznica, sau asa a fost mereu dar nu si-a dat arama pe fata. Evident ca nu/l v/a accepta pe Marian. Baiatul asta mai bine ramanea acasa..

    Reply
  2. mary

    Marian nu a intrat pentru Andreea ,el doar a dorit sa-si faca intrarea in casa sa mai stea cateva saptamani de pomana ,sa manance gratis,sa aiba tigari si sucuri pe gratis si sa se maimutareasca pe langa Edina. Cum sa-i placa Andreei de un asemenea baiat ,pai asta nu are nici liceul terminat,ea ce sa faca cu unul cu 8 clase? Si daca a intrat pentru Andreea cum de s-a orientat spre Edina asa de repede .ce a crezut ca este asa de slaba si o sa-i pice repede ,ca de el este frumos si smecher,ei iata ca nu i-a mers nici cu Andreea si nici cu Edina,poate se l;ega de Andrada si pleaca cu ea la cort.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *