Marian si Cristiana MPFM 4 vor deveni parinti

Cristiana si Marian MPFM 4 vor deveni parintiCristiana si Marian, doi dintre cei mai iubiti fosti concurentai la „Mireasa pentru fiul meu”, au fost invitati astazi la emisiunea „Star Matinal” si au dat vestea cea mare, pe care o asteptau toti fanii emisiunii MPFM, dand totodata primele declaratii despre sarcina. Fericirea lor a fost observata din fotografiile de pe Facebook, acolo unde a fost sesizata si burtica de gravida a Cristianei. Astazi au dat primele declaratii.

„S-a intamplat minunea. Da, vom deveni parinti. Am aproape patru luni, fara cateva zile. Am aflat chiar in a doua zi de Paste. Acum este totul bine. Mananc, mai ales dulciuri! Ma uitam la un moment dat la Mireasa pentru fiul meu si era o proba cu varza murata si l-am trimis dupa varza. Am renuntat la fumat. Fumam inainte, nu foarte des, dar de cand am aflat nu am mai fumat. Nu prea pot sa dorm seara, dar dorm in timpul zilei. Am mare grija sa nu racesc. Stau acasa, munceste doar sotul meu.”, a declarat Cristiana, fosta concurenta la „Mireasa pentru fiul meu”, astazi, la „Star matinal”, de la Antena Stars.

„In ziua aia am luat un calciu ca nu mai puteam. Era mai nervoasa, era agitata. Nu o mai las sa munceasca!”, a spus Marian.

Cei doi sunt foarte fericiti, zambesc necontenit si asteapta cu nerabdare sa isi stranga copilul in brate.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *