Maşina Mirelei Vaida, luată cu platforma: „Rămân în drum”

mirelavaidaMirela Vaida s-a confruntat cu o mare problemă înainte de emisiunea „Acces Direct” de luni. Vedeta a rămas cu maşina în drum şi a fost nevoie să vină o platformă care să o ia.

Mirela Vaida a fotografiat bordul maşinii, iar oamenii au putut observa că are mai mulţi martori aprinşi, semn că este nevoie urgentă ca autoturismul să ajungă într-un service.

Caput… hai la autobuz!! 😔🙈#sestricamasina #ramanindum #papa #candtielumeamaidraga #inpragdesarbatori #vineplatforma

O postare distribuită de Mirela Boureanu Vaida (@mirelavaida) pe

„Caput… hai la autobuz!! 😔🙈 Se strică maşina. Rămân în drum. Pa pa. Când ţi-e lumea mai dragă. În prag de sărbători. Vine platforma”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii.

Vedeta este nevoită acum să îşi găsească o alternativă, însă cu siguranţă va găsit o modalitate să se poată deplasa prin oraş, cât timp maşina ei este în reparaţie.

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Maşina Mirelei Vaida, luată cu platforma: „Rămân în drum”

  1. Sanda

    Fasneatza asta de Vaida care a pus pe butuci MPFM,cu scalambaielile si mishtourile ei de 2 bani ,acum prezinta o alta panarama de emisiune:Abcces din rect unde boschetari si tzigani sunt racolati de pe strazi si ghenele de gunoi si li se da 100 de lei sa se injure si sa minta in direct intamplari abradacabrante care nu exista de fapt si pe care nici ei nu le cred!Un public format din babe si mosi fara dinti ,senili se uita la asemenea marsavii de emisiuni!
    Ar putea si preacoapta Vaida ,ca,si asa ia bani moca sa-si cumpere o masina noua Dacia si sa nu umble cu rable de 1000 de euro care se strica-n drum!Oticum va zbura in curand si de la abjectul ,Abcces dinrect pt ca se -ntoarce Simona Gheorghe -atentie nu Gheghe cum ii place ei sa se ;alinte;

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *