Mesaj emoţionant, primit de „soacra” lui Edith, fostă concurentă MPFM! Uite ce i-a scris Geo mamei sale

geo si edith mpfm 6MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Geo, unul dintre finaliştii celui de-al şaselea sezon al reality-show-ului matrimonial, prezentat de Paula Chirilă, i-a făcut o surpriză superbă mamei sale. Alături de un buchet de orhidee, fostul concurent de la MPFM a scris şi o scrisoare pe care a făcut-o publică. Când l-au citit, unii dintre internauţi s-au gândit ce părere are Edith despre gestul lui Geo faţă de femeia care l-a adus pe lume.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Geo, unul dintre foştii participanţi de la „Mireasă pentru fiul meu”, a scris pe o reţea de socializare un mesaj emoţionant pentru mama sa. Gestul său a venit ieri, când a fost sărbătorită Ziua Internaţională a Femeii – Ziua Mamei.
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „8 Martie!!! Ziua femeii!! Ziua mamei mele ❤

Încep prin a-i mulțumi mamei mele pentru tot, începând de la ținutul în pântece până la ieșirea mea din competiția MPFM 😂. De-a lungul întregii mele vieți, mereu a avut grijă absolută asupra mea, mare fiind mereu îmi purta de grijă și uneori îmi interzicea să plec de colo, colo!!! A avut control asupra mea mereu, și-a făcut pe deplin datoria de mamă și spun asta pentru că-mi amintesc cât de «drăcos» eram mic și cât de des mă altoia!!! Atunci îmi părea rău… acum îmi pare bine pentru că datorită ei, astăzi sunt omul care sunt!

Știu cât de mândră este de mine, dar eu sunt și mai mândru pentru toată educația și formarea pe care mi le-a oferit!!!! Știe cât de mult o iubesc pentru toate aceste lucruri, îi mulțumesc și o să-i fiu recunoscător oferindu-i nepoți minunați.

La fel vă doresc și vouă, femeilor frumoase de pretutindeni, un senin și primăvăratic #La #Mulți #Ani, să fiți mereu puternice, luptătoare, zâmbitoare, dar și iubitoare cu noi, bărbații.
Vă îmbrățișăm cu dragoste, vă transmitem pupici și vă iubim enorm.

❤❤☉☉💋💋💐🌷⚘🌷🏵🌹❤❤
Cu drag, doamna Florica și Geo”,a scris fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu” pe o reţea de socializare.

mama lui geo mpfm 6

sursa: spynews[.]ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *