Mesaje de la fanii emisiunii

Cativa fani ai emisiunii, cititori ai blogului, si-au exprimat parerea cu privirea la tensiunile create in casa odata cu intrarea noilor concurente:

DARA: „Am vazut un Razvan abatut ,descumpanit ,nu cred ca se astepta sa se trezeasca in fata unor reprosuri de la cineva complet necunoscut ,cred ca a ramas blocat de ineditul situatiei si nu a stiut sa reactioneze ,plus ca nu-l atrage fata(si bine face ) -Steliana -care azi si-a indreptat artileria grea catre bunica si Florin…na, ca si-a gasit Florin nasul -nasa -in fine ,toata situatia a enervat-o la culme pe bunica si si-a revarsat naduful ,l-a iritat maxim pe nepotul care a spus : „Steliana egal zero”, a dus la nedumerire in rindul noilor venite care au catalogat-o (pe ea ,pe situatie ) penibila-…S-a mai discutat  despre curatenie si s-au tras si concluzii (autor Alin ): „Aici nu e un show de curatenie ci de insurat” asa ca el si Dragos  nu servesc, e sub demnitatea lor,  sa faca Razvan ca si asa nu se incadreaza in subiectul emisiunii. Cum o fi pregatit  Alin sa intemeieze si sa intretina o familie ASTA NU SE PUNE. Raman la ideea ca Florin se potriveste ,,ca sacul cu peticul,, cu Steliana .”

MIHAI: „Comportamentul Stelianei din materialele prezentate si in direct, nu o avantajeaza deloc ca si prima impresie, nici din partea celor din casa si nici in ceea ce priveste telespectatorii. Poate Razvan a intuit si datorita experientei acumulate in viata militara, avand in vedere si misiunea din strainatate, ca un comportament mult prea direct, in relatia cu o persoana necunoscuta, ridica semne de intrebare asupra caracterului si echilibrului emotional al Stelianei. Este de inteles ca la momentul actual nu se vede nici o sansa de cuplu pentru aceasta concurenta chiar in cazul intrarii unor noi concurenti. Chiar si Dragos a concluzionat la un moment dat, la vizita in casa baietilor a fetelor nou intrate, dupa schimbul de replici dintre Florin si Steliana, ca intre acestia vor urma multe conflicte. Totusi trebuie recunoscuta si partea de adevar din afirmatia Stelianei, ca bunica face joc dublu in relatia cu celelalte mame aflate in conflict deschis, lucru care releva un caracter duplicitar si nu intentia de-a nu se implica, cum a incercat sa motiveze d-na Maria.

In rest atmosfera din casa nu s-a schimbat prea mult, iar dusul rece pentru “familia superioara muritorilor de rand” din partea celor doua interventii telefonice, va genera multe materiale si teatru ieftin cu bocete si victimizari a “divelor”. Cu greu cred ca a gasit staff-ul si interventia favorabila, mamei “pur si simplu” (Luminita) si a celor doi “copii perfecti” (Alin si Andreea) , victime ale rautatilor tuturor din casa “cu mici exceptii”.

Concluzia este ca si dupa plecarea Madalinei si a lui Maricel din show, psihologii care intervieveaza concurentii au stiut ce sa aleaga, pentru ca sa avem in continuare parte de “circ”. Oare vor aduce in casa si un nou Catalin ???”

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *