Mesaje de la fanii emisiunii

Cativa fani ai emisiunii, cititori ai blogului, si-au exprimat parerea cu privirea la tensiunile create in casa odata cu intrarea noilor concurente:

DARA: „Am vazut un Razvan abatut ,descumpanit ,nu cred ca se astepta sa se trezeasca in fata unor reprosuri de la cineva complet necunoscut ,cred ca a ramas blocat de ineditul situatiei si nu a stiut sa reactioneze ,plus ca nu-l atrage fata(si bine face ) -Steliana -care azi si-a indreptat artileria grea catre bunica si Florin…na, ca si-a gasit Florin nasul -nasa -in fine ,toata situatia a enervat-o la culme pe bunica si si-a revarsat naduful ,l-a iritat maxim pe nepotul care a spus : „Steliana egal zero”, a dus la nedumerire in rindul noilor venite care au catalogat-o (pe ea ,pe situatie ) penibila-…S-a mai discutat  despre curatenie si s-au tras si concluzii (autor Alin ): „Aici nu e un show de curatenie ci de insurat” asa ca el si Dragos  nu servesc, e sub demnitatea lor,  sa faca Razvan ca si asa nu se incadreaza in subiectul emisiunii. Cum o fi pregatit  Alin sa intemeieze si sa intretina o familie ASTA NU SE PUNE. Raman la ideea ca Florin se potriveste ,,ca sacul cu peticul,, cu Steliana .”

MIHAI: „Comportamentul Stelianei din materialele prezentate si in direct, nu o avantajeaza deloc ca si prima impresie, nici din partea celor din casa si nici in ceea ce priveste telespectatorii. Poate Razvan a intuit si datorita experientei acumulate in viata militara, avand in vedere si misiunea din strainatate, ca un comportament mult prea direct, in relatia cu o persoana necunoscuta, ridica semne de intrebare asupra caracterului si echilibrului emotional al Stelianei. Este de inteles ca la momentul actual nu se vede nici o sansa de cuplu pentru aceasta concurenta chiar in cazul intrarii unor noi concurenti. Chiar si Dragos a concluzionat la un moment dat, la vizita in casa baietilor a fetelor nou intrate, dupa schimbul de replici dintre Florin si Steliana, ca intre acestia vor urma multe conflicte. Totusi trebuie recunoscuta si partea de adevar din afirmatia Stelianei, ca bunica face joc dublu in relatia cu celelalte mame aflate in conflict deschis, lucru care releva un caracter duplicitar si nu intentia de-a nu se implica, cum a incercat sa motiveze d-na Maria.

In rest atmosfera din casa nu s-a schimbat prea mult, iar dusul rece pentru “familia superioara muritorilor de rand” din partea celor doua interventii telefonice, va genera multe materiale si teatru ieftin cu bocete si victimizari a “divelor”. Cu greu cred ca a gasit staff-ul si interventia favorabila, mamei “pur si simplu” (Luminita) si a celor doi “copii perfecti” (Alin si Andreea) , victime ale rautatilor tuturor din casa “cu mici exceptii”.

Concluzia este ca si dupa plecarea Madalinei si a lui Maricel din show, psihologii care intervieveaza concurentii au stiut ce sa aleaga, pentru ca sa avem in continuare parte de “circ”. Oare vor aduce in casa si un nou Catalin ???”

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Mesaje de la fanii emisiunii

 1. mihaela

  Narcisa este o fata cuminte cu o familie modesta si cu foarte mult bun simt nu este adevarat ce vorbesc celelante concurente ii cunosc familia foarte bine SUCCES NARCISA

  Reply
 2. Lacramioara

  Buna. Ma numesc Lacramioara si sunt o fana a emisiunii dumeavoastra…!!! Va urmaresc mai mult in reluare pe Youtobe, deoarece locuiesc in Berlin- Germania, de ceva timp si datorita faptului k lucrez, nu va pot urmari in direct…! Imi place foarte mult aceasta emisiune si va urmaresc cu drag! Vreau sa va spun k preferatii mei din aceasta competitie sunt Cornelia si Dragos; din punctul meu de vedere sunt doi scumpi si sper din suflet k sa ramana impreuna pentru tot restul vietii…le doresc numai bine. Iar in legatura cu noile concurente…mi-ar placea ca Florin sa o descopere pe Narcisa, si de ce nu…sper in formarea unui nou cuplu…„Florin-Narcisa„….Cat despre Razvan, mi se pare cam speriat de cand a vazut k a intrat Steliana in casa pentru el. Probabil nu ii place de ea fizic si de aceea nu a incercat sa stea de vorba cu ea, desi din punctul meu de vedere trebuia sa ii dea sansa de a o cunoaste, nu neaparat de a forma un cuplu cu ea de la inceput; era de ajuns doar sa ii acorde putina atentie k sa se cunoasca mai bine si sa vada daca se potrivesc sau nu! Ii salut pe toti concurentii si le doresc sa aiba putere si intelepciune deoarece nu sunt singuri acolo, in primul rad cu ajutorul Bunului Dumnezeu trec peste toae, numai sa aiba incredere in El! Doamna Mirela sunteti o scumpa si faceti foarte bine fata tuturor…mi-as dori foarte mult sa va cunosc…Va pup.

  Reply
  1. umbra

   of of lacramioara…cum asa ?!:) face fatza doamna prezentatoare concurentilor?:) eu cred ca e invers abia fac fatza concurentzii la asa regie demna de OSCAR:)…la atatea atacuri cu materiale…le esti frica sa si deschida gura prin casa….tu cred ca te uiti la alta emisiune…aici e Ochii din umbra:)))

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *