Mesajul lui Cristi, la putin timp dupa ce a fugit din casa MPFM 6: „Intre mine si Georgiana s-a terminat totul!”

ciristi mpfm 6La câteva ore după ce a sărit gardul casei „Mireasă pentru fiul meu”, Cristi a vrut să le transmită susţinătorilor lui un mesaj. Totodată, fostul concurent la „Mireasă pentru fiul meu”, a anunţat despărţirea de Georgiana. Cei doi au ales să părăsească competiţia din motive bine ştiute de ei.

„Vă salut şi la multi ani. Vreau să vă anunţ că am ales să ies din această competitie aseară împreună cu Georgiana. Nu am ieşit odată cu ceilalti 3 deoarece am dorit să „o scot” si pe ea de acolo, văzând ca nu se simte bine. Nu o puteam lăsa cu „prietenaşii” să îşi bată joc de ea. Aşadar nu am instigat pe nimeni. Vă multumesc tuturor pentru tot si vă rog să incetaţi cu intrebările penibile. Între mine şi Georgiana s-a terminat totul încă din casă,de câteva zile. Fiecare are partea lui de vină. Suntem oameni si greşim. O zi bună vă doresc”, a scris Cristi pe pagina lui de Facebook.

sursa foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Mesajul lui Cristi, la putin timp dupa ce a fugit din casa MPFM 6: „Intre mine si Georgiana s-a terminat totul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *