Mesajul transmis de Traian, pe pagina sa de facebook

mesaj traian „Buna ziua dragii mei
Va multumesc tuturor pentru dragostea voastra, sustinerea, suportul, criticile si sfaturile primite in tot acest timp. Am acceptat si cuvintele frumoase si cele pline de ironie si judecata, stiu ca v-am facut zilele frumoase si stiu ca v-am si dezamagit, de aceea imi ascum si imi cer scuze pentru tot ce am gresit. Stiu ca plecarea mea din aceasta emisiune v-a dezamagit, v-a adus lacrimi sau poate v-ati bucurat pentru binele meu. Vreau sa stiti de la bun inceput ca scopul meu de a veni in Romania, de a ma inscrie la acest show, nu a fost deloc pentru afirmarea personala, pe plan profesional nu imi lipseau proiectele, iar daca vroiam sa fiu remarcat de Catalin Botezatu, o puteam face si altfel. Am vrut sa imi gasesc jumatatea, sa imi gasesc iubirea, femeia romanca care sa imi devina mama copiilor mei. Cu mana pe inima va spun, ca am gasit aceasta fata, ea este ingerasul meu cu care promit ca imi voi petrece tot restul vietii mele. Asta este promisiunea facuta mie, ei si apoi voua.

Din pacate eu ca om nu am rezistat atator tensiuni, stress si jantaj psihologic la care am fost supus si am cedat. Orice argumente care mi se aduceau ca totul va fi bine, ca voi iesi din acea situatie limita, a fost in zadar, depresia a pus stapanire pe sentimentele mele si am cedat. Ma gandeam la tot ce era mai rau si ma temeam ca voi recurge la ceva daunator sanatatii mele.
Tot ce regret este ca nu am putut pleca cu sufletelul meu de acolo. Am citit rautati sau nu, poate ca sunt oameni care au tinut la mine si dezamagindu i, poate ca au “dreptul” de ma judeca, ” dar de ce daca o iubesti atat, de ce nu te duci la gard, de ce nu te duci la cumparaturi dupa ea, de ce nu ai fost la mare…” si mult mai multe rautati. Nu imi justific actiunile, doar atat va spun: O IUBESC SI EA VA FI FEMEIA CU CARE MA VOI CASATORI, FEMEIA CARE VA FI CEA MAI IUBITA DE PE LUMEA ASTA!
trebuie sa stiti ca exista un contract pe care ea trebuie sa l respecte. Stiti ca exista o suma de bani care trebuie platita, 30.000 euro. Daca maine exista aceasta suma, maine o iau de acolo. Ma prezint cu acei bani in fata productiei si Cori va pleca de mana cu mine. Da, puteam pleca toti 3, dar nu s a putut. Ce va pot spune? Sa facem cheta sa strangem aceasta suma? Da, sunt un ipocrit si fac apel la toti cei care ne vreti impreuna, sa strangem acesti bani.
Va multumesc inca o data si sper sa ne fiti alaturi,.
Cu drag,
Al vostru Traye „

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *