Mihaela si Constantin MPFM5 despre sezonul 6 MPFM

constantin si mihaela mpfm 5Mihaela si Constantin, fosti concurenti finalisti in sezonul 5 al celui mai indragit reality show matrimonial au vorbit intr-o interventie Live pe Facebook cu fanii, despre nunta si despre planul de a deveni parinti in acest an. Intrebati daca urmaresc actualul sezon MPFM, cei doi au dat un raspuns neasteptat: „S-a adeverit ce a spus Mihaela, emisiunea se va duce pe apa sambetei. Nu avem la ce sa ne uitam”. Declaratia integrala o puteti citi mai jos.

Mai asteptam un pic. Nu se stie, anul asta e bine sa faci copii. Sa va zic un secret: el isi doreste foarte mult un bebe, sa stiti. Foarte, foarte mult”, a spus Mihaela.

„Vin si bebeii, noi ii facem tu ii cresti, vrei? Vom ajunge si la nunta”, a spus Costi unei fane. Mihaela a adaugat: „Este cel mai bun an sa faci copii, sunt cei mai norocosi. Berbecilor (adica eu) le vor merge foarte bine si leilor”.

O sustinatoare a celor doi le-a scris: „Mă bucur mult ca a rezistat iubirea voastră! Și ați demonstrat tuturor celor care nu credeau in voi ca va iubiti… sa va iubiți mereu”. Iata si reactia lui Constantin si Mihaelei: „Ati ales sa ne sustineti si cu bune si cu rele. Nu putem fi perfecti. Nu putem fi perfecti, nu putem fi la fel.”.

Intrebati cu ce fosti concurenti din sezonul 5 mai tin legatura, cei doi nu au facut precizari exacte, dar au spus ca mai vorbesc cu cateva persoane. „Tinem legatura cu cateva persoane. Pastram legatura cu cateva persoane din sezonul nostru”, a precizat Constantin.

Apoi, fanii i-au intrebat pe cei doi daca urmaresc actualul sezon si pe cine sustin. Constantin a precizat ca nu se uita la acest sezon, amintind ca Mihaela a spus la un moment dat ca dupa iesirea lor din competitie, emisiunea se va duce pe „apa sambetei”, ceea ce s-a si intamplat.

„Nu stim, nu ne uitam la acest sezon. De cand am iesit din casa nu ne-am mai uitat la emisiune. Tocmai pentru ca nu avem la ce sa ne uitam, nu ne-am mai uitat, nu ne-a mai interesat. Mihaela a spus candva ca dupa ce vom iesi noi din competitie, se va duce pe apa sambetei. Ce credeti? S-a adeverit. Nu avem la ce sa ne uitam”, a spus Costy, intrebat pe cine sustin cei doi din actualul sezon.

In scurt timp, cei doi vor veni in Bucuresti.

sursa: facebook Live

Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Mihaela si Constantin MPFM5 despre sezonul 6 MPFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *