Mihaela și Mihai de la MPFM s-au căsătorit! Fosta concurentă a strălucit în rochia de mireasă

mihai si mihaela mpfm6Mihaela și Mihai de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Fosta concurentă a avut o rochie spectaculoasă, iar nașii au făcut deliciul serii.

Mihaela a purtat o rochie de mireasă stil prințesă cu mult auriu. Fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” a optat și pentru o coroniță argintie, strălucitoare, pe care a purtat-o la cocul de mireasă. Mihai a fost îmbrăcat într-un costum negru care îi venea ca turnat.

Nașii nu au fost nimeni alții decât Lavinia și Eduard, foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Distracția a fost în toi la nunta Mihaelei și a lui Mihai, petrecerea a ținut până dimineața.

La “Nuntă cu scântei”, cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână, cu o singură condiţie: să lase întregul control al evenimentului în mâinile mamelor lor! Cele două cuscre îşi vor disputa astfel supremaţia într-o serie de confruntări inedite, la capătul cărora doar una dintre ele va ieşi învingătoare.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *