Mirela Boureanu Vaida a facut anuntul mult asteptat de fani! Uite cand o poti revedea pe micile ecrane

Mirela vaida revine in televiziuneMirela Boureanu Vaida este acum o mămică cu normă întreagă şi acest rol i se potriveşte de minune. Vedeta a dat o veste care i-a bucurat extrem pe fani, şi anume că se va întoarce pe micile ecrane.
Actriţa susţine că va reveni la televizor mai repede decât ar fi sperat toţi fanii, dar nu la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”. Pentru moment, aceasta doreşte să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai ei, Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și șapte luni.

„Voi reveni cu siguranță de Revelion, pentru că deja filmarea ‹‹la Hanul Mirelei›› la Antena 1 este bătută în cuie din martie, iar cu alte proiecte aștept să văd. Deocamdată mi-e puțin mai greu, aș mai sta o lună – două să ies cu Vladimir la suprafață, să-l văd că este mai puțin dependent de mine. Sper să revin cât de repede cu noi proiecte de televiziune, mai permisive din punct de vedere al timpului petrecut în fața camerei de luat vederi”, a declarat Mirela Vaida, conform Antena 1.

Sursa: spynews.ro

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Mirela Boureanu Vaida a facut anuntul mult asteptat de fani! Uite cand o poti revedea pe micile ecrane

  1. GERIA

    Ora doo si ceva minute,.. deschid tv, iar -ul daca aud iar ” treeei…doooi, unuuuuu….START”, (duamna Paula dvs. stiti sa numarati pina la zece)? Ce ar fi ca numarind noi ca ne-am saturat de d-ta sa dispari pina sa „numaram” noi (se pare ca si sonorizarea te insoteste nefericindu-ne la urechi)…aveti o gala ca pe vremuri sau miscam bilele….paharele…in fine, aveti vreo gala fara numaratoare si cumva sa fie doo parti cu anume subiecte, sau doar sa numeri d-ta coana Paula si daca e asa sa urmaresti doar d-ta si neamurile d-tale?

    Reply
  2. Gabriela

    Pacat de emisiunea Mirelei ca a ajuns de tot rasul!!!Ce gala e asta???Jocuri stupide pt ce???Ca sa umple timpul si sa ne explodeze timpanul auzind.o pe Paula cum numara oana la 3???Ce hal de emisiune poate face aceasta Paula!!!Ea nu e in stare sa discute probl.legate de Mireasa…de bagati aceste caraghioslacuri de jocuri.Si vb de rating!!!Pai,eu,una ma uit din ce in ce mai rar.Azi am dirmit si cand m.am trezit,Paula tot numara.Deci,pe mine m.a pierdut.Cand era Mirela nu.mi.a scapat nicio emisiune.Speram sa vina Mirela si sa plece Paula sa nu mai aud de ea.Nu degeaba au dat.o afara de la Kd

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *