Mirela Boureanu Vaida a facut anuntul mult asteptat de fani! Uite cand o poti revedea pe micile ecrane

Mirela vaida revine in televiziuneMirela Boureanu Vaida este acum o mămică cu normă întreagă şi acest rol i se potriveşte de minune. Vedeta a dat o veste care i-a bucurat extrem pe fani, şi anume că se va întoarce pe micile ecrane.
Actriţa susţine că va reveni la televizor mai repede decât ar fi sperat toţi fanii, dar nu la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”. Pentru moment, aceasta doreşte să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai ei, Vladimir Alexandru și de fiica ei, Carla, în vârstă de un an și șapte luni.

„Voi reveni cu siguranță de Revelion, pentru că deja filmarea ‹‹la Hanul Mirelei›› la Antena 1 este bătută în cuie din martie, iar cu alte proiecte aștept să văd. Deocamdată mi-e puțin mai greu, aș mai sta o lună – două să ies cu Vladimir la suprafață, să-l văd că este mai puțin dependent de mine. Sper să revin cât de repede cu noi proiecte de televiziune, mai permisive din punct de vedere al timpului petrecut în fața camerei de luat vederi”, a declarat Mirela Vaida, conform Antena 1.

Sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *