Mirela Boureanu Vaida, din nou in fata camerelor! Nu a vrut sa se stie, dar a fost surprinsa

Mirela boureanu vaidaMirela Boureanu Vaida a luat o pauză de la cariera sa în televiziune după ce a născut, dar acum a revenit la treabă. Aceasta a pozat pentru un brand de haine şi a strălucit în faţa aparatului de fotografiat. Fosta prezentatoare TV a fost surpinsă în momentul în care poza, îmbrăcată într-un costum de culoare deschisă şi cu un zâmbet larg pe faţă. Fiind obişnuită cu prezenţa camerelor, Mirela şi-a reintrat repede în postura care a consacrat-o.

La două luni după ce a născut cel de-al doilea copil, un băieţel, Mirela arată mai bine ca niciodată, acesta fiind motivul pentru care are deja noi contracte de imagine. Toată lumea s-a bucurat să o vadă în sfârşit pe prezentatoarea TV în asemenea ipostaze.

mirela vaida in fata camerelor din nou

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vaida mai are o fetiță, pe nume Carla Maria.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *