Mirela Boureanu Vaida, in curand din nou prezentatoare la MPFM? Vedeta a venit cu raspunsul cerut

mirela vaidaFanii Mirelei Boureanu Vaida îşi doresc la nebunie să o vadă pe prezentatoare din nou la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. După ce s-a zvonit că se va întoarce peste câteva luni, vedeta a lămurit totul. De când s-a auzit că s-ar întoarce la emisiunea care a făcut-o atât de cunoscută, fanii au asaltat-o pe Mirela Boureanu Vaida cu întrebări şi i-au cerut un răspuns. Vedeta, care comunică des cu internauţii, a venit cu lămurirea într-un comentariu de pe Instagram: „Nu ştiu dacă mă voi întoarce!”

Mirela Boureanu Vaida a plecat de la „Mireasă pentru fiul meu” când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar acum emisiunea este prezentată de talentata Paula Chirilă.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Mirela Boureanu Vaida, in curand din nou prezentatoare la MPFM? Vedeta a venit cu raspunsul cerut

 1. Alina Bot

  Tot e bine și așa,in urma cu ceva timp era sigură că nu mai vine.Sper să-l pună la respect și pe producător.

  Reply
 2. Vanessa

  Sa fie primit raspunsul tau Boureanco!Tu ai adus aceasta emisiune frumoasa candva ,la stadiul de latrina!Dute stai linistita si mai puie oaresce urmasi ,ca de lde tine e plina tara si emisiunlie gen Capatos!Iti dau -scutire medicala- pana se face fiica ta majora sa intre concurenta Mpfm!

  Reply
 3. magda

  nu prezentatoarele sunt vinovate,,,doar,,,PRODUCATORUL,,,care asi doreste si a transformat aceasta emisiune,in una de SCANDAL,,,iar tinerii participanti sunt victime///privesc uneori si mi-e mila de ei///uneori

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *