Mirela Boureanu Vaida, mai fericita ca niciodata

mirela boureanu vaidaMirela Boureanu Vaida a revenit cu forțe proaspete și este mai fericită ca niciodată. Are doi copii frumoși, un soț care o iubește și să nu uităm că este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi.

Multă lume s-a întrebat cum reușește Mirela Boureanu Vaida să le facă pe toată cu un așa program încărcat, dar și cum se menține mereu tânără.

”Mă ajută o bonă în fiecare zi ea e acasa cu copiii. Seara îi culc, îi schimb. Mă ajută o doamnă la bucătarie și la curățenie. Sunt un om cu un serviciu, cresc copiii singură și ziua și noaptea, nu fac nimic special. Mi-am făcut abonament la sală și am mers fix 2 săptămâni, n-am mai mers. Am slăbit natural, nu a mai fost nevoie de sală. A picat și sala. Am mers și la masaj și la cosmetică. Eu îmi fac gomaj ori cu zaț cafea ori cu sare de mare. Chiar grunjoasă, care pare cam dură, dar nu trebuie să insiști mult. Sau mai fac cu miere un gălbenuș de ou și eventual niște argilă albă”, a declarat Mirela Boureanu Vaida pentru Antena Stars.

Mirela Boureanu Vaida apelează la trucuri simple pentru a se menține frumoasă și tânără. Oricine poate încerca acasă rețelele pe care le-a dezvălui prezentatoarea TV.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea 52 de cm și 3.780 kg.

În prezent, Mirela Boureanu Vaida prezintă emisiunea „2K1”, un quiz show matrimonial care rulează de luni până vineri de la ora 14:00 pe Antena 1, iar sâmbătă, de la 17:00. Vedeta s-a născut pe 16 martie 1982, în oraşul Tîrgu Frumos, judeţul Iaşi.

sursa: spynews[.]ro
foto: facebook[.]com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Mirela Boureanu Vaida, mai fericita ca niciodata

  1. maria

    Nu credeam că v a accepta sa prezinte asa o porcărie de emisiune. La Mpfm a refuzat sa mai prezinte , cea mai iubita si mult asteptata zi de zi , emusiune. Daca tot a revenit la tv..trebuia sa continue cu mpfm , emis..care a făcut o pe ea f cunoscutà. Așteptam fffff mult sa revinà mpfm la tv…pt.a fost si v a fi cea mai iubita emisiune de la TV.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *