Mirela Boureanu Vaida, mândră alături de fetiţa ei! „Eram tare morocănoase…”

mirela vaidaMirela Boureanu Vaida s-a pozat mândră alături de fiica ei, după ce micuţa a primit o pereche de cercei.

Mirela Boureanu Vaida se poate declara o femeie împlinită. Este mamă şi soţie, iar copiii ei îi provoacă cea mai mare fericire. Cea mai recentă fotografie cu fetiţa ei arată cât de bine seamănă micuţa cu ea. „Eram tare morocănoase din cauza viruşilor şi a vremii cu care ne luptăm! Dar cineva ne-a făcut ziua frumoasă! Mulţumim pentru cercei! Îi vom purta cu mult drag!”, a scris Mirela Vaida.

„Superbe! Sunteţi minunate! Vă pup”, au scris rapid cei care îi urmăresc activitatea de pe reţelele de socializarei fostei prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

Noii cercei ai fiicei Mirelei Boureanu Vaida sunt mici, în formă de delfin, perfecţi pentru un copil de o asemenea vârstă.

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vaida mai are o fetiță, pe nume Carla Maria.

Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea52 de cm și 3.780 kg.

sursa: spynews.ro
sursa foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *