Mirela Boureanu Vaida munceste si de sarbatori! Ce a facut fosta prezentatoare in a doua zi de Craciun

mirela vaidaMirela Boureanu Vaida, chiar şi de Crăciun, este o femeie care nu pierde timpul şi profită din plin de orice moment pentru a face lucruri productive. În cea de-a doua zi de Crăciun, prezentatoarea a repetat câteva exerciţii muzicale. Mirela Boureanu Vaida s-a pozat la un liceu de muzică din Bucureşti, în timp de făcea vocalize. Chiar dacă este sărbătoare, pare că fostei prezentatoare îi place ceea ce face.

Vedeta apare într-o ţinută lejeră, necoafată şi fără pic de machiaj pe faţă. Chiar şi aşa naturală, Mirela este foarte frumoasă şi se vede că este o femeie fericită.

mirela boureanu vaida

Mirela Boureanu Vaida este fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată de Antena 1. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii de Paula Chirilă, după ce a anunțat că pleacă pentru a aduce pe lume și cel de-al doilea copil. Vedeta mai are o fetiță împreună cu soțul său, Alexandru Vaida, pe nume Carla Maria. Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut sâmbătă, 20 august 2016, la ora 19:00. Fiul ei a primit numele Vladimir Alexandru și s-a născut pe cale naturală, după un travaliu de o oră și jumătate. La naştere, băiatul Mirelei avea52 de cm și 3.780 kg

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *